Langattomien PULSE Explore -nappikuulokkeiden yhdistäminen ja lataaminen

Katso, miten voit yhdistää langattomat PULSE Explore™-nappikuulokkeet PlayStation®5-konsoliin.

Langattomien PULSE Explore -nappikuulokkeiden yhdistäminen PS5-konsoliin

Yhdistä langattomat PULSE Explore -nappikuulokkeet PS5®-konsoliin mukana toimitetulla PlayStation Link™ -USB-sovittimella. Mukana tuleva USB-sovitin on liitetty jo valmiiksi nappikuulokkeisiin.

1. Varmista, että PS5-konsoliin on kytketty virta.
  2. Varmista, että molemmat nappikuulokkeet ovat latauskotelossa.
  3. Liitä USB-sovitin johonkin konsolin USB Type-A -porteista.
  4. Ota molemmat nappikuulokkeet pois kotelosta konsoliin yhdistämistä varten.
    Kun yhteys on muodostettu, sovittimen tilan merkkivalo palaa tasaisen valkoisena.
  1. Ota nappikuulokkeet käyttöön näytön ohjeiden mukaisesti.
  • Nappikuulokkeet hakevat yhteyttä 30 sekunnin ajan. Jos yhteyttä ei löydy, nappikuulokkeet sammuvat. Aloita yhteyden etsiminen uudelleen painamalla jommankumman nappikuulokkeen PlayStation Link™ -näppäintä.
  • Voit säätää äänenvoimakkuutta kummallakin nappikuulokkeella ja PS5-konsolilla.
  • Jos PS5-konsolin lähellä on toiset laitepariksi liitetyt kuulokkeet, joihin yritetään muodostaa yhteyttä, näyttöön voi tulla asiasta kertova ilmoitus PS Link -laite lähellä. Seuraa näytön ohjeita, jos haluat muodostaa yhteyden.
  • Voit käyttää nappikuulokkeita pelatessasi PlayStation®VR2:lla, kun ne on yhdistetty konsoliin. Jos virtuaalitodellisuuslaseihin on yhdistetty kuulokkeet, katkaise niiden yhteys ennen nappikuulokkeiden käyttöä.

Langattomien PULSE Explore -nappikuulokkeiden käyttäminen

Aseta langattomat PULSE Explore -nappikuulokkeet korviisi alla olevan kuvan mukaisesti.

Valitse nappikuulokkeiden korvatyynyjen koko sen mukaan, mikä istuu korvaasi parhaiten ja antaa hyvän akustisen suojan. Valitse pakkauksen neljästä kokovaihtoehdosta sopivin. Nappikuulokkeihin on kiinnitetty valmiiksi yhdet korvatyynyt.

Kokeile seuraavan menetelmän avulla, onko nappikuulokkeiden korvatyynyjen koko sopiva:

• Aseta nappikuulokkeet korviisi ja puhu kovalla äänellä tai kävele meluisan kohteen ohi. Ulkoisten äänten pitäisi kuulostaa hieman vaimennetuilta. Kun toistat ääntä, sen pitäisi kuulua tasaisesti molemmista nappikuulokkeista.
  • Kuuntele musiikkia keskitason äänenvoimakkuudella. Musiikin pitäisi kuulostaa samalta molemmista nappikuulokkeista.
  • Varmista, että tunnet hieman vastusta, kun otat nappikuulokkeet pois korvistasi. Nappikuulokkeiden ei pidä pudota tahattomasti pois korvista käytön aikana.

Langattomien nappikuulokkeiden ja USB-sovittimen laiteohjelmiston päivittäminen

Kun päivität PS5-konsolin käyttöjärjestelmän, langattomiin Pulse Explore -nappikuulokkeisiin ja USB-sovittimeen lisätään päivityksiä. Päivitä nappikuulokkeet ja sovitin uusimpaan saatavilla olevaan versioon. Kun uusi päivitys on saatavilla, seuraa näytön ohjeita.

Voit myös tarkistaa päivityksen ja asentaa sen manuaalisesti.

Langattomien PULSE Explore -nappikuulokkeiden lataaminen

Kun avaat latauskotelon, jonka sisällä langattomat PULSE Explore -nappikuulokkeet ovat, tilan merkkivalo vilkkuu ja näyttää nappikuulokkeiden akun varaustason. Jos merkkivalo vilkkuu punaisena, nappikuulokkeiden akun virta on vähissä tai akku on tyhjä.

1. Aseta nappikuulokkeet koteloon.
    Kotelon merkkivalo vilkkuu hitaasti oranssina latauksen aikana.
  2. Odota, että nappikuulokkeet latautuvat.
    Merkkivalo sammuu, kun lataus on valmis.
  • Nappikuulokkeiden tyhjän akun lataaminen täyteen kestää noin 40 minuuttia. Jos haluat päästä käyttämään nappikuulokkeita nopeammin, anna niiden latautua 10 minuuttia. Sen jälkeen niitä voi käyttää 1,5 tuntia.

Latauskotelon lataaminen

Kun suljet latauskotelon nappikuulokkeiden ollessa sen sisällä, tilan merkkivalo vilkkuu ja näyttää kotelon akun varauksen. Jos merkkivalo vilkkuu punaisena, kotelon akun virta on vähissä tai akku on tyhjä.

Voit ladata kotelon mistä tahansa yhteensopivasta USB Type-A -latausportista mukana toimitetulla USB-kaapelilla.

1. Varmista, että virta on kytketty USB-A-portilla varustettuun laitteeseen, kuten PS5-konsoliin tai PC-/Mac®-tietokoneeseen.
  2. Liitä kotelo USB-A-porttiin mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
    Kotelon merkkivalo vilkkuu hitaasti oranssina latauksen aikana.
  3. Odota, että kotelo latautuu.
    Merkkivalo sammuu, kun lataus on valmis.
  • Latauskotelon tyhjän akun lataaminen täyteen kestää noin 1,5 tuntia.
  • Jos haluat ladata kotelon konsolin ollessa lepotilassa, toiminto on otettava käyttöön.

Langattomien PULSE Explore -nappikuulokkeiden ja latauskotelon akun varaustila

Tilan merkkivalo ilmaisee nappikuulokkeiden ja kotelon akun varaustason vilkkumalla seuraavasti:

Täysi
Vihreä, vilkkuu 3 kertaa

Matala
Punainen, vilkkuu 1 kerran

Osittainen
Oranssi, vilkkuu 2 kertaa

Tyhjä
Punainen, vilkkuu nopeasti

• Voit tarkistaa nappikuulokkeiden akun varaustason myös konsolissa valitsemalla ohjauskeskuksessa Lisälaitteet.