Access-ohjaimen ongelmien vianmääritys

Katso ohjeet Access™-ohjaimen nollaamiseen ja muihin vianmääritystoimiin.

Access-ohjaimen nollaaminen nollauspainikkeella

Jos sinulla on ongelmia ohjaimen kanssa, kokeile nollata ohjain painamalla nollauspainiketta. Tämä menetelmä ei vaikuta pariliitoksiin, profiileihin tai muihin ohjaimen asetuksiin.

1. Katkaise PlayStation®5-konsolin virta.
    Siirry ohjauskeskukseen ja valitse Virta > Sammuta PS5-järjestelmä
    Voit myös painaa virtapainiketta, kunnes konsolista kuuluu piippaus.
  2. Käännä ohjain ympäri ja etsi nollauspainike ohjaimen takaa.
  3. Paina nollauspainiketta vähintään sekunnin ajan pienellä neulalla tai vastaavalla esineellä (ei sisälly pakkaukseen).
  4. Liitä ohjain PS5®-konsoliin mukana toimitetulla USB-kaapelilla ja paina PS-näppäintä.

Access-ohjaimen tehdasasetusten palauttaminen

Voit palauttaa ohjaimen tehdasasetukset PS5-konsolissa. Tämä menetelmä poistaa ohjaimen profiilipaikkoihin määritetyt profiilit.

1. Valitse aloitusnäytössä Asetukset > Lisälaitteet
  2. Valitse Access-ohjain > Nollaa
  3. Nollaa ohjain valitsemalla Kyllä.
    Jos konsoliin on liitetty kaksi Access-ohjainta, valitse nollattava ohjain ja valitse sitten Nollaa.
    Ohjain nollautuu.
  4. Poistu valikosta valitsemalla OK
  • Tallennetut profiilit säilyvät PS5-konsolissa myös ohjaimen nollauksen jälkeen.

Eikö ongelmasi edelleenkään ratkennut?

Päivitä PlayStation®5-konsolin käyttöjärjestelmä ja Access-ohjaimen laiteohjelmisto uusimpiin versioihin.

Jos olet jo kokeillut ohjaimen nollaamista eikä ongelma edelleenkään ratkennut, valitse ongelma seuraavasta luettelosta.