CE-106487-6-virhekoodin ratkaiseminen

Sisällön lataamisessa ja asentamisessa ilmeni ongelma.

1. Tarkista, että käyttöjärjestelmä on päivitetty uusimpaan versioon, valitsemalla Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Käyttöjärjestelmän päivitys ja asetukset.
  2. Valitse Asetukset Käyttäjät ja tilit > Muu Palauta käyttöoikeudet.
  3. Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä, korosta lataus, paina valinnat-näppäintä ja valitse Poista. Yritä latausta sitten uudelleen.
  4. Käynnistä konsoli vikasietotilassa ja valitse Tyhjennä välimuisti ja rakenna tietokanta uudelleen.