Virhekoodin NP-41772-1 ratkaiseminen

Ensisijaisen PlayStation®4-konsolin aktivoinnin aikana tapahtui virhe.

Jokin toinen PS4™-konsoli on aktivoitu ensisijaisena PS4-konsolinasi.

Jos haluat vaihtaa ensisijaista PS4-konsoliasi, sinun on poistettava nykyisen ensisijaisen PS4-konsolisi aktivointi.

1. Valitse ensisijaisessa PS4-konsolissasi Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Aktivoi ensisijaisena PS4-järjestelmänäsi.
  2. Valitse Poista aktivointi > Kyllä.
    Nyt voit aktivoida uuden ensisijaisen PS4-konsolin.

Jos et voi käyttää ensisijaista PS4-konsolia suoraan, voit poistaa kaikkien tiliin liitettyjen laitteiden aktivoinnin (ja kirjautua niistä ulos). Huomioi, että konsolien aktivoinnin voi poistaa kuuden kuukauden välein.

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.
  2. Valitse Laitehallinta > PlayStation-konsolit > Poista aktivointi kaikista laitteista.