Αν κλείσετε το λογαριασμό σας, θα διαγραφούν οριστικά όλα τα δεδομένα και το περιεχόμενο που σχετίζονται με αυτόν και δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο PlayStation με αυτόν το λογαριασμό.
Λάβετε υπόψη ότι ο λογαριασμός σας θα εισέλθει σε περίοδο παγώματος 30 ημερών, η οποία ξεκινάει από τη στιγμή που θα λάβουμε το αίτημά σας. Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου, μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε ξανά τον λογαριασμό σας επικοινωνώντας με την Υποστήριξη PlayStation και ακυρώνοντας το κλείσιμο του λογαριασμού.
Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο PlayStation App
Ανοίξτε το PlayStation App και συνδεθείτε.
Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το πάνω μέρος της αρχικής οθόνης.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Κλείσιμο του λογαριασμού σας από το κάτω μέρος του μενού.