Backbone - PlayStation Edition op de iPhone

Backbone One - PlayStation Edition instellen

Ontdek hoe je Backbone One - PlayStation® Edition instelt voor Remote Play op de iPhone® en andere compatibele apps.

Backbone One - PlayStation Edition instellen op je iPhone

1. Schuif de Backbone One - PlayStation Edition uit.
  2. Steek de Backbone One - PlayStation Edition-connector in de Lightning-poort van je iPhone.
  3. Duw de handgrepen van de Backbone One - PlayStation Edition tegen elkaar totdat de iPhone goed vastzit.

De iPhone 13 Pro- en 13 Pro Max-adapter aansluiten

1. Schuif de Backbone One - PlayStation Edition uit.
  2. Schuif de adapter vanuit het midden op de aansluiting.
  3. Duw de adapter naar de linkerhandgreep.

Voor welke iPhone-modellen is de Backbone One - PlayStation Edition geschikt?

De Backbone One - PlayStation Edition kan worden gebruikt met elk iOS-apparaat met iOS 15 of hoger. Hieronder vind je een lijst met iPhones die geschikt zijn voor iOS 15 of hoger.

iPhone 13 iPhone SE (2e generatie)
iPhone 13 mini iPhone XS
iPhone 13 Pro* iPhone XS Max
iPhone 13 Pro Max* iPhone XR
iPhone 12 Pro iPhone X
iPhone 12 Pro Max iPhone 8
iPhone 12 mini iPhone 8 Plus
iPhone 12 iPhone 7
iPhone 11 Pro iPhone 7 Plus
iPhone 11 Pro Max iPhone 6s
iPhone 11 iPhone 6s Plus
iPhone SE (1e generatie)

Het Maak-menu gebruiken op de Backbone One - PlayStation Edition

Om het Maak-menu te gebruiken, druk je op de options-toets op je Backbone - PlayStation® Edition-controller wanneer je Remote Play gebruikt.

Welke apps zijn compatibel met de Backbone One - PlayStation Edition?

De Backbone - PlayStation Edition is compatibel met populaire games zoals Call of Duty®: Mobile, Minecraft en de meeste Apple Arcade®-games.

Bovendien is de Backbone One - PlayStation Edition compatibel met PS Remote Play.

Ondersteuning voor Backbone One

Je vindt ondersteuningsinformatie op de Backbone One-website via de onderstaande link.

Is de Backbone One-app vereist?
De Backbone One+-app is niet vereist als je de Backbone One - PlayStation Edition als controller gebruikt.

Moet de Backbone One - PlayStation Edition worden opgeladen?
Nee, de Backbone One - PlayStation Edition heeft geen batterij. De Backbone One - PlayStation Edition gebruikt een minimale hoeveelheid batterijvermogen van de iPhone tijdens gebruik. Met een pass-through Lightning-poort op de Backbone One - PlayStation Edition kun je je telefoon opladen terwijl je speelt.

Kun je Bluetooth gebruiken terwijl je Backbone One - PlayStation Edition gebruikt?
Ja, je kunt de Bluetooth-functie van je Apple-apparaat gebruiken terwijl die in de Backbone One - PlayStation Edition vastgeklikt zit.