Abonneren op PlayStation Plus en maandelijkse games downloaden

Abonneren op PlayStation Plus en maandelijkse games downloaden

Ontdek hoe je je kunt abonneren op PlayStation®Plus en je maandelijkse games kunt downloaden op een PS5™-console of PS4™-console.

Abonneren op PlayStation Plus

Webbrowser: abonneren op PlayStation Plus

1. Ga naar de PlayStation Plus-pagina en selecteer een abonnement.
  2. Volg de instructies op het scherm op om je abonnement in te stellen.
  1. Scrol in het Games-beginscherm naar rechts en selecteer het pictogram van PlayStation Plus.
  2. Volg de instructies op het scherm op om je abonnement in te stellen.
  1. Scrol in het Functiescherm naar rechts en selecteer het pictogram van PlayStation Plus.
  2. Volg de instructies op het scherm op om je abonnement in te stellen.

Maandelijkse PlayStation Plus-games downloaden.

De maandelijkse games zijn games die je tijdens je PlayStation Plus-lidmaatschap zonder extra kosten kunt downloaden en spelen. Er komen maandelijks nieuwe games bij.

Wanneer je een PlayStation Plus-game selecteert, kun je ervoor kiezen om de download naar de PS5-console of PS4-console op afstand te starten via een webbrowser of de PlayStation App Bekijk onderstaande gids voor meer informatie.

1. Scrol in het Games-beginscherm naar rechts en selecteer het pictogram van PlayStation Plus.
  2. Markeer de game en selecteer Toevoegen aan bibliotheek > Downloaden.
  1. Ga naar de PlayStation Store.
  2. Selecteer het tabblad PlayStation Plus
  3. Markeer de game en selecteer Toevoegen aan bibliotheek > Downloaden.

Niet vergeten: als je een game hebt gedownload of toegevoegd aan je downloadlijst voordat deze uit de maandelijkse PS Plus-games is verwijderd, je de game kunt blijven spelen zolang je lid bent van PlayStation Plus. Als je het lidmaatschap opzegt, heb je geen toegang tot content die je als onderdeel van de maandelijkse PlayStation Plus-games hebt gedownload, maar je krijgt weer toegang als je je opnieuw abonneert.

Een PlayStation Plus-cadeaubon (tegoedboncode) inwisselen

Ga naar de tegoedbongids hieronder voor instructies over het inwisselen van je code op je apparaat.