De Sony Pictures Core-app gebruiken

Ontdek hoe je de Sony Pictures Core-app kunt gebruiken om videocontent te bekijken op PlayStation®5- en PlayStation®4-consoles.

App voor streaming downloaden

Met de Sony Pictures Core-app kun je geselecteerde films en tv-series van Sony Pictures Entertainment streamen op PlayStation®4- en PlayStation®5-consoles. Download de app om aan de slag te gaan.

Je aanmelden bij Sony Pictures Core op je PS5-console.

1. Selecteer Tv en video in je Media-beginscherm en selecteer de Sony Pictures Core-app.
  2. Meld je aan met het e-mailadres van je aanmeldings-ID of registreer je.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm.
  1. Navigeer in het contentgedeelte van het beginscherm naar Tv en video en selecteer de Sony Pictures Core-app.
    Je moet zijn aangemeld bij PlayStation Network om toegang te krijgen tot Tv en video
  2. Voer het e-mailadres van je aanmeldings-ID in.
  3. Scan de QR-code om je aan te melden.

Aankopen in de Sony Pictures Core-app doen op PS5-consoles

1. Selecteer Tv en video in je Media-beginscherm.
  2. Selecteer Sony Pictures Core
  3. Selecteer de content die je wilt bekijken en selecteer Toevoegen aan bibliotheek om deze te kopen of te huren.
  4. Ga naar Mijn bibliotheek om eerder aangeschafte content te bekijken.
  1. Selecteer in het contentgedeelte Tv en video en selecteer de Sony Pictures Core-app.

2. Selecteer de content die je wilt bekijken en selecteer Toevoegen aan bibliotheek om deze te kopen of te huren.

3. Ga naar Mijn bibliotheek om eerder aangeschafte content te bekijken.

Content op Sony Pictures Core bekijken

1. Open de Sony Pictures Core -app op je console.
  2. Navigeer in het beginscherm naar de content die je wilt bekijken of gebruik de zoekoptie.
  • Videocontent is te koop en te huur.
  • Abonnees van PlayStation Plus Premium hebben toegang tot de bibliotheek 'Inbegrepen bij PlayStation Plus'.
  • Je hebt internettoegang nodig om videocontent te streamen.

Waar is de Sony Pictures Core-app beschikbaar?

De Sony Pictures Core-app voor PlayStation is beschikbaar in de onderstaande landen/regio's. Content kan variëren afhankelijk van de locatie.

Andorra Luxemburg
Australië Mexico
Oostenrijk Nederland
België Nieuw-Zeeland
Canada Noorwegen
Denemarken Polen
Finland Portugal
Frankrijk Spanje
Duitsland Zweden
Gibraltar Zwitserland
Ierland Verenigd Koninkrijk
Italië Verenigde Staten
Japan

De Sony Pictures Core-app ondersteunt de volgende talen voor audio en ondertiteling.

Land/regio

Taal

Australië

Engels

Oostenrijk

Duits

België

Nederlands

België

Frans

Brazilië

Portugees (Brazilië)

Canada

Engels

Canada

Frans (Canada)

Kroatië

Engels

Tsjechië

Tsjechisch

Denemarken

Deens

Finland

Fins

Frankrijk

Frans

Duitsland

Duits

Hongarije

Hongaars

India

Engels

Ierland

Engels

Italië

Italiaans

Japan

Japans

Luxemburg

Frans

Luxemburg

Duits

Luxemburg

Nederlands

Maleisië

Engels

Mexico

Latijns-Amerikaans Spaans

Nederland

Nederlands

Nieuw-Zeeland

Engels

Noorwegen

Noors

Polen

Pools

Portugal

Portugees (Portugal)

Singapore

Chinees (Vereenvoudigd)

Zuid-Korea

Koreaans

Spanje

Spaans (Castiliaans)

Andorra

Spaans (Castiliaans)

Zweden

Zweeds

Zwitserland

Frans

Zwitserland

Duits

Zwitserland

Italiaans

Verenigd Koninkrijk

Engels

Gibraltar

Engels

VS

Engels

Wie heeft toegang tot de app?
De app is beschikbaar voor abonnees van PlayStation Plus en voor niet-abonnees van PlayStation van 18 jaar en ouder.

Zijn er limieten voor het bekijken van de content?
Gekochte content kan meerdere keren worden bekeken.
Gehuurde content kan meerdere keren worden bekeken in de 48 uur na het begin van de huurperiode.

Gelden er streaminglimieten voor accounts?
Per account kun je maximaal vier streams/weergaven tegelijk uitvoeren.

Wat zijn de streamingsnelheden?
De videokwaliteit wordt aangepast op basis van de snelheid van je internetverbinding en het gebruikte apparaat. Streamen met 24 Mbps is de hoogste kwaliteit.

Problemen met de Sony Pictures Core-app oplossen

Je hebt een internetverbinding nodig om naar je PS5- of PS4-console te streamen. Als je problemen ondervindt bij het streamen van content, controleer dan of je console is verbonden met een stabiel internetnetwerk.

Als je nog steeds problemen ondervindt met de Sony Pictures Core-app, probeer dan het volgende:

• Installeer de nieuwste versie van de Sony Pictures Core-app.
  • Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij het juiste account.

Heb je meer hulp nodig?

1. Open de Sony Pictures Core-app en navigeer naar Instellingen of Help.
  2. Ontdek de relevante veelgestelde vragen over problemen oplossen of de contactgegevens voor je regio.