Problemen met de DualSense draadloze controller oplossen

Ontdek hoe je problemen met de DualSense™ draadloze controller kunt oplossen.

De DualSense draadloze controller resetten

Als je problemen hebt met de controller, kun je deze proberen te resetten.

1. Schakel je PlayStation®5-systeem uit.
  2. Koppel de DualSense draadloze controller los van de officiële USB-kabel.
  3. Zoek de resetknop in het kleine gaatje naast het Sony®-logo op de achterkant van je controller.
  4. Gebruik een speld of soortgelijk gereedschap (niet meegeleverd) en houd daarmee de resetknop ten minste 5 seconden lang ingedrukt.
    Je controller wordt opnieuw ingesteld.
  1. Sluit de controller aan op je PS5®-systeem met behulp van de officiële USB-kabel die bij je controller is geleverd en druk op de PS-toets.

Nog steeds problemen?

Als je weet hoe een PS5-systeem werkt, zorg dan dat je je PS5-systeemsoftware updatet naar de nieuwste versie.

Als je hebt geprobeerd je controller te resetten en nog steeds problemen ondervindt, selecteer je een probleem uit de onderstaande opties.