Oplaadhouder PULSE Elite: Informatie over 3D-printen

Vind informatie over het 3D-printen voor je PULSE Elite™-oplaadhouder.

Bureaustandaard
Montage onder een bureau
Monitorbevestiging

Informatie over 3D-printen voor je oplaadhouder

Hieronder kun je voorbeeldmodellen downloaden om je te helpen de oplaadhouder voor de draadloze headset PULSE Elite in andere houders te monteren.

• SIE kan geen specifieke richtlijnen of ondersteuning bieden met betrekking tot het gebruik van de verstrekte informatie. Raadpleeg de instructies bij je 3D-printer en -software.
  • Lees de bij het gedownloade bestand geleverde voorzorgsmaatregelen zorgvuldig door.
  • We kunnen de functionaliteit van producten die met 3D-data zijn gemaakt niet garanderen.