WS-114241-3

Er is een probleem opgetreden bij het verbinden met de server.

Probeer het volgende:

1. Controleer op de statuspagina van PlayStation™Network of er serverfouten zijn of er onderhoud wordt uitgevoerd.
  2. Start je PlayStation®5-console opnieuw op.
  3. Voer een internetverbindingstest uit via Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen en controleer of je goed bent verbonden met internet. Controleer ook je netwerkinstellingen en configureer deze opnieuw als dat nodig is.
  4. Start de router opnieuw.
  5. Dit kan een tijdelijk probleem zijn. Probeer het na een tijdje opnieuw.