De foutcode NP-103117-3 oplossen

Deze service wordt momenteel onderhouden.

Er wordt mogelijk onderhoud uitgevoerd aan deze service.
Controleer de serverstatus op informatie over fouten en onderhoud.

Als de server niet wordt beïnvloed door serverfouten of -onderhoud, probeer je het volgende in de juiste volgorde:

1. Reset de instellingen voor de internetverbinding op het PlayStation®5-systeem en doe een internetverbindingstest.
  2. Schakel je router en modem uit en wacht minstens 5 minuten voordat je deze weer inschakelt.
  3. Als het bovenstaande niet werkt, kun je het beter later opnieuw proberen, omdat de lijn mogelijk tijdelijk bezet is.