CE-108255-1 oplossen

Er is iets misgegaan met een game of app.

1. Zorg ervoor dat je systeemsoftware en de game/app zijn bijgewerkt.
  2. Als de fout optreedt na het starten van de game/app, verwijder dan de game/app via Instellingen>Opslag en installeer de game/app opnieuw.
  3. Start je PS5-systeem op in de Veilige modus en selecteer Cache leegmaken en database opnieuw opbouwen > Database reconstrueren.
  4. Als de fout opnieuw optreedt, stel je je PS5®-systeem opnieuw in. Maak indien mogelijk een back-up van je data en selecteer vervolgens Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Opties voor opnieuw instellen > Je console opnieuw instellen. Probeer nadat je je systeem opnieuw hebt ingesteld de game/app opnieuw te installeren.
    Wanneer je je systeem opnieuw instelt, worden alle data gewist die zijn opgeslagen in de opslag van je systeem.