NW-31194-8

Er is een probleem opgetreden met de internetverbinding op de PS4.

1. Controleer de PSN-status en de status van de gameserver op hun website.
  2. Als de server actief is en deze fout nog steeds optreedt, ga je naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen en controleer je vervolgens de status van je internetverbinding.
  3. Pas je netwerkinstellingen aan: update de router tot de nieuwste firmware. Probeer het na een tijdje opnieuw, aangezien het lokale netwerk mogelijk tijdelijk met veel verkeer kampt.