NW-31175-7

Er kan geen verbinding met het netwerk worden gemaakt.

Als deze fout optreedt, kan er mogelijk geen verbinding met de server worden gemaakt. Probeer het volgende en kijk of de situatie verbetert:

1. Start je PlayStation®4-console opnieuw op.
  2. Schakel je router uit, wacht minstens 5 minuten en start hem vervolgens opnieuw op.
  3. Je kunt ook een bekabelde verbinding proberen als dat mogelijk is.
  4. Probeer de DNS-instellingen te wijzigen. Configureer je netwerkinstellingen en voer het nummer in van de openbare DNS die gratis en vrij toegankelijk is voor bedrijven of organisaties.
  5. Probeer het na een tijdje opnieuw.