De foutcode CE-37857-0 oplossen

De PlayStation®4-console herkent de USB-opslag niet.

1. Sluit het opslagapparaat aan.
  2. Als deze foutmelding wordt weergegeven terwijl het opslagapparaat is aangesloten, sluit je dit opnieuw aan.
  3. Selecteer in het snelmenu Geluid/Apparaten > Gebruik van uitgebreide opslag stoppen en sluit het opnieuw aan. Controleer of het apparaat goed is aangesloten.
  4. Controleer of het opslagapparaat een FAT- of exFAT-indeling heeft.
  5. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je het artikel 'PS4®-console: Ondersteuning voor externe HDD' bekijken.