CE-32894-6

De verbinding met de server is verloren.

Er is mogelijk een probleem opgetreden bij het verbinden met het netwerk. Het is ook mogelijk dat PlayStation™Network of de server van de serviceprovider tijdelijk met veel netwerkverkeer kampt.

1. Controleer de verbindingsstatus van je PlayStation 4 bij Instellingen > Netwerk  > Internetverbinding testen.
  2. Probeer het volgende:
    • Andere apparaten in je netwerk gebruiken mogelijk een grote bandbreedte. Wacht tot deze klaar zijn.
    • Controleer of je router en modem de PlayStation ondersteunen
    • Neem voor meer informatie contact op met je internetserviceprovider.
    • Probeer je lokale netwerkverbinding te herstellen door je modem of router uit en weer aan te zetten, en 5 minuten te wachten voordat je deze weer inschakelt.
    • Update de firmware van je router. Neem contact op met de fabrikant van je router of je internetserviceprovider (ISP) voor hulp als dat nodig is.
    • Als je een wifiverbinding gebruikt, probeer dan je PlayStation 4-systeem en de router dichter bij elkaar te plaatsen. Zorg ervoor dat er zich geen obstakels tussen de twee bevinden.
  3. De volgende poortnummers worden gebruikt om verbinding te maken met de PSN-servers via internet. Zorg ervoor dat ze niet worden geblokkeerd door de router.
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  4. Als je een specifieke DNS-server hebt gebruikt, ga dan naar Instellingen  > Netwerk  > Internetverbinding instellen  > Aangepast en verander de DNS-instellingen.
  5. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je het later opnieuw proberen. Mogelijk heeft de server te kampen met veel verkeer.