CE-30088-9

Er is een fout opgetreden bij het starten van de game.

Er is een fout opgetreden bij het starten van de applicatie. Er is mogelijk een probleem met de applicatie:

1. Start je PlayStation®4-console opnieuw op.
  2. Markeer het pictogram van de applicatie, druk op de knop OPTIONS en selecteer Verwijderen
  3. Installeer de applicatie opnieuw.
  4. Als dit niet helpt, maak je een back-up van je opgeslagen gegevens via Instellingen > Beheer van opgeslagen applicatiedata en initialiseer je je PS4-console via Instellingen > Initialisatie > PS4 initialiseren.