CE-30006-9

Er is een fout opgetreden bij het openen van de gegevens.

1. Als deze fout optreedt bij het aansluiten van een USB-apparaat, probeer dan een ander USB-apparaat te gebruiken.
  2. Als je de interne harde schijf (HDD) van je console hebt vervangen, plaats dan de oorspronkelijke harde schijf die bij je console is geleverd terug en probeer het opnieuw.
Als deze fout optreedt tijdens het gebruik van een externe HDD, is er mogelijk een probleem met de externe HDD.
  1. Sluit de externe HDD opnieuw aan en selecteer Bestandssysteem herstellen.
  2. Formatteer de HDD opnieuw.
  3. Als dit het probleem niet oplost, probeer het dan met een andere HDD.