Varmuuskopioi ja palauta PS4:n tietoja ulkoisella tallennuslaitteella

Varmuuskopioi ja palauta PS4:n tietoja ulkoisella tallennuslaitteella

Varmuuskopiointi ja palautus  -toiminnolla voit helposti varmuuskopioida kaikki PlayStation®4:n tiedot, mukaan lukien järjestelmän tallennustilan tallennustiedot sekä aikuisten ja lasten tilien käyttäjäprofiilitiedot.

PlayStation®4:n tietojen varmuuskopioinnin ohjeet

Tietojen varmuuskopiointiin tarvitaan FAT32- tai exFAT-muotoon alustettu ulkoinen tallennuslaite, jossa on ainakin kaksinkertainen määrä tilaa verrattuna PS4:n™ kiintolevyyn. Jos tila ei riitä laitteen koko sisällön varmuuskopiointiin, voit jättää sovellustiedot varmuuskopioimatta.

1. Trophyt on synkronoitava ensin, koska ne eivät kuulu varmuuskopioitaviin tietoihin. Valitse Trophyt, paina OPTIONS -näppäintä ja valitseSynkronoi trophyt PSN-verkon kanssa

2. Liitä ulkoinen tallennuslaite johonkin PS4:n™ USB-porttiin.

3. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Varmuuskopioi ja palauta.

4. Valitse Varmuuskopioi

5. Vahvista varmuuskopioitavat tiedot. Pelien tallennustiedot kannattaa varmuuskopioida, jotta et menetä pelien etenemistietoja kiintolevyn vaihdon yhteydessä.

6. Edistymisosoitin näyttää varmuuskopioinnin tilan. Voit peruuttaa toiminnon milloin tahansa.

7. Seuraavassa näytössä voit mukauttaa varmuuskopion nimeä. Jatka valitsemalla Varmuuskopioi ja painamalla X-näppäintä.

8. Irrota ulkoinen tallennuslaite PS4™-järjestelmästä.

PlayStation®4-tietojen palauttaminen data

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Varmuuskopioi ja palauta.

2. Aseta PS4:n™ USB-porttiin ulkoinen tallennuslaite, joka sisältää varmuuskopion.

3. Valitse Palauta PS4-järjestelmä.

4. Valitse palautettava varmuuskopiotiedosto.

5. Näyttöön tulee ilmoitus, että järjestelmä käynnistyy uudelleen ja alustuu riippumatta siitä, onko varmuuskopiointi valmis. Jatka valitsemalla Kyllä .

PS4-tiedot on nyt palautettu järjestelmääsi.