PS3™-tuki

PlayStation®3

PlayStation-tuki

Huomaa, että jos haluat toistaa Blu-ray-levyjä, PS3-konsolisi tarvitsee uusitun Blu-ray-soittimen salausavaimen. Voit uusia Blu-ray-soittimen salausavaimen päivittämällä PS3-konsolin käyttöjärjestelmän uusimpaan versioon.

Miten voimme auttaa?

Valitse luokka:

Takaisin kategorioihin

Käyttöjärjestelmän päivitys

PlayStation 3 -konsolin käyttöjärjestelmän päivitys

Lataa päivitys suoraan järjestelmään Internetistä. Viimeisin päivitys ladataan automaattisesti.
  1. Valitse Asetukset > Järjestelmäpäivitys
  2. Valitse Päivitä Internetin kautta. Lataa viimeisimmät päivitystiedot Internetistä. Viimeistele toiminto seuraamalla ruudulla näkyviä ohjeita.

Päivitä PlayStation®3-konsolin käyttöjärjestelmä aina uusimpaan versioon. Kun päivität käyttöjärjestelmän, saat käyttöösi uusia ja kehitettyjä ominaisuuksia ja parannat järjestelmän tietoturvaa.

Takaisin kategorioihin

Käyttöohjeet

PlayStation 3 -konsolin käyttöohjeet ja opas

Etsi konsolin tai laitteen opas.

Lue PlayStation®3-konsolin käyttöoppaan verkkoversiota.

Hae konsolin ja laitteiden takuutiedot.