PlayStation®3:n käyttöjärjestelmäpäivitys

Hanki uusimmat päivitykset

PlayStation®3:n käyttöjärjestelmäpäivitys 4.88

1.6.2021 julkaistiin PlayStation 3:n käyttöjärjestelmän päivitys. PS3-käyttöjärjestelmän version 4.88 lataamiseen vaaditaan vähintään 200 Mt tilaa joko PS3:n kiintolevyasemassa (Järjestelmäpäivitys) tai irrotettavassa tallennusvälineessä (PC-päivitys).

Päivitä PS3:n käyttöjärjestelmä aina uusimpaan versioon. Kun päivität käyttöjärjestelmän, saat käyttöösi uusia ja kehitettyjä ominaisuuksia ja parannat järjestelmän tietoturvaa.

Versio 4.88

Tämä käyttöjärjestelmän päivitys parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Päivittäminen

PS3-käyttöjärjestelmän voi päivittää jollain alla kuvatuista tavoista.

Lataa päivitys suoraan järjestelmään Internetistä. Viimeisin päivitys ladataan automaattisesti.

• Valitse Asetukset > Järjestelmäpäivitys.
  • Valitse Päivitä Internetin kautta. Lataa viimeisimmät päivitystiedot Internetistä. Viimeistele toiminto seuraamalla ruudulla näkyviä ohjeita.

Päivitä käyttöjärjestelmä pelilevyllä olevalla päivitystiedostolla.

Päivityksen vaatimukset:

• PS3-järjestelmä.
  • Päivitystiedoston sisältävä levy.

Kun toistat tai pelaat levyä, joka sisältää uudemman version käyttöjärjestelmästä, näet näytöllä oppaan, joka johdattaa päivitysprosessin läpi. Tee päivitys seuraamalla näytön ohjeita.

Voit käyttää tätä päivitystapaa, jos PS3-järjestelmä ei ole yhdistetty Internetiin. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseesi ja tallenna se sitten USB-tallennuslaitteeseen. Kopioi tallennettu tiedosto järjestelmäpäivitystä varten PS3:n järjestelmän tallennustilaan.

Suorita tavallinen päivitys alla olevien ohjeiden mukaan.

Päivityksen vaatimukset:

• PS3-järjestelmä.
  • Internetiin yhteydessä oleva tietokone.
  • USB-tallennuslaite, kuten USB-muistitikku.

* Noin 320 megatavua vapaata tallennustilaa vaaditaan.

1. Luo USB-tallennuslaitteeseen kansiot päivitystiedoston tallentamista varten.

Luo tietokoneella kansio nimeltä PS3. Luo tämän kansion sisään uusi kansio nimeltä UPDATE.

2. Lataa päivitystiedosto ja tallenna se vaiheessa 1 luotuun UPDATE-kansioon.

Tallenna tiedosto nimellä PS3UPDAT.PUP.

Aloita lataus napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Tallenna nimellä.

3. Liitä päivitystiedoston sisältävä USB-tallennuslaite PS3-järjestelmään ja valitse toimintonäytöltä Asetukset > Käyttöjärjestelmän päivitys.

Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Jos PS3-järjestelmä ei tunnista päivitystiedostoa, tarkista, että kansio- ja tiedostonimet ovat oikein. Kirjoita kansio- ja tiedostonimet latinalaisina merkkeinä ja isoilla kirjaimilla.

Fix & Replace -vianmääritystyökalu

Jos sinulla on ongelmia PS3-käyttöjärjestelmän päivittämisessä, katso lisäohjeita Fix & Replace -työkalusta ja järjestä sen kautta tarvittaessa huolto laitteellesi.

Huomautuksia

• Joitain ohjelmistonimikkeitä ei välttämättä voi toistaa, ennen kuin PS3-käyttöjärjestelmä on päivitetty.
  • Käytä päivityksissä vain Sony Interactive Entertainmentin verkon välityksellä tai levyillä tarjoamia virallisia päivityksiä. Älä päivitä järjestelmää millään muulla tavalla kuin tuotteiden tai tämän sivuston ohjeita noudattamalla. Jos päivitys tehdään käyttämällä muista lähteistä saatuja tietoja tai muilla keinoilla tai jos PS3-järjestelmää on jollakin tavalla muunneltu, PS3-järjestelmä ei ehkä toimi kunnolla eikä virallisten päivitystietojen asentaminen ehkä onnistu. Nämä toimet voivat mitätöidä PS3-järjestelmän takuun ja estää sinua saamasta takuuseen kuuluvia palveluita ja huoltopalveluita Sony Interactive Entertainmentilta.