Langattomien PULSE Elite -kuulokkeiden yhdistäminen ja lataaminen

Katso, miten voit yhdistää langattomat PULSE Elite™ -kuulokkeet PlayStation®5-konsoliin.

Langattomien PULSE Elite -kuulokkeiden yhdistäminen PS5-konsoliin

Yhdistä langattomat PULSE Elite -kuulokkeet PS5®-konsoliin mukana toimitetulla PlayStation Link™ -USB-sovittimella. Mukana tuleva USB-sovitin on liitetty jo valmiiksi kuulokkeisiin.

1. Varmista, että PS5-konsoliin on kytketty virta.
  2. Liitä USB-sovitin johonkin konsolin USB Type-A -porteista.
  3. Käynnistä kuulokkeet painamalla kuulokkeiden PlayStation Link™ -painiketta.
    Kuulokkeiden tilan merkkivalo vilkkuu hitaasti sinisenä, kun yhteyttä etsitään.
    Kun yhteys on muodostettu, kuulokkeiden merkkivalo alkaa palaa tasaisen sinisenä ja sovittimen merkkivalo alkaa palaa tasaisen valkoisena.
  1. Ota kuulokkeet käyttöön näytön ohjeiden mukaisesti.
  • Kuulokkeet hakevat yhteyttä 30 sekunnin ajan. Jos yhteyttä ei löydy, kuulokkeet sammuvat. Aloita yhteyden etsiminen uudelleen painamalla kuulokkeiden PS Link -näppäintä.
  • Voit säätää äänenvoimakkuutta sekä kuulokkeista että PS5-konsolista.
  • Jos PS5-konsolin lähellä on toiset laitepariksi liitetyt kuulokkeet, joihin yritetään muodostaa yhteyttä, näyttöön voi tulla asiasta kertova ilmoitus PS Link -laite lähellä. Seuraa näytön ohjeita, jos haluat muodostaa yhteyden.

Langattomien kuulokkeiden ja USB-sovittimen laiteohjelmiston päivittäminen

Kun päivität PS5-konsolin käyttöjärjestelmän, langattomiin Pulse Elite -kuulokkeisiin ja USB-sovittimeen lisätään päivityksiä. Päivitä kuulokkeet ja sovitin uusimpaan saatavilla olevaan versioon. Kun uusi päivitys on saatavilla, seuraa näytön ohjeita.

Voit myös tarkistaa päivityksen ja asentaa sen manuaalisesti.

Langattomien PULSE Elite -kuulokkeiden lataaminen­

Kun käynnistät tai sammutat langattomat PULSE Elite -kuulokkeet, tilan merkkivalo vilkkuu ja näyttää akun varaustason. Jos merkkivalo vilkkuu punaisena, kuulokkeiden akun virta on vähissä tai akku on tyhjä.
Voit ladata kuulokkeet mistä tahansa yhteensopivasta USB Type-A -latausportista mukana toimitetulla USB-kaapelilla.

1. Varmista, että virta on kytketty USB-A-portilla varustettuun laitteeseen, kuten PS5-konsoliin tai PC-/Mac®-tietokoneeseen.
  2. Liitä kuulokkeet USB-A-porttiin mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
    Kuulokkeiden merkkivalo vilkkuu hitaasti oranssina latauksen aikana.
  3. Odota, että kuulokkeet latautuvat.
    Voit käyttää kuulokkeita latauksen aikana, kunhan pidät ne yhdistettynä USB-laitteeseen.
    Merkkivalo sammuu, kun lataus on valmis.
  • Jos haluat ladata kuulokkeet konsolin ollessa lepotilassa, toiminto on otettava käyttöön.
  • Kuulokkeiden tyhjän akun lataaminen täyteen kestää noin 2,5 tuntia. Jos haluat päästä käyttämään kuulokkeita nopeammin, anna niiden latautua 10 minuuttia. Sen jälkeen niitä voi käyttää 2 tuntia.
  • Ääntä toistettaessa ja PS Link- ja Bluetooth-yhteydellä puhuttaessa kuulokkeiden akunkesto on jopa 30 tuntia (25 °C:n käyttölämpötilassa).

Kuulokkeet voi ladata myös PULSE Elite -latauskoukussa.

Langattomien PULSE Elite -kuulokkeiden akun varaustaso

Tilan merkkivalo ilmaisee langattomien PULSE Elite -kuulokkeiden akun varaustason vilkkumalla seuraavasti:

Täysi
Vihreä, vilkkuu 3 kertaa

Matala
Punainen, vilkkuu 1 kerran

Osittainen
Oranssi, vilkkuu 2 kertaa

Tyhjä
Punainen, vilkkuu nopeasti

• Voit tarkistaa kuulokkeiden akun varaustason myös konsolissa valitsemalla ohjauskeskuksessa Lisälaitteet.