Ääniasetusten mukauttaminen langattomissa PULSE Elite -kuulokkeissa

Lue, kuinka voit muuttaa langattomien PULSE Elite™ -kuulokkeiden ääniasetuksia sekä säätää äänenvoimakkuutta ja mikrofonin asetuksia.

Langattomien PULSE Elite -kuulokkeiden ääniasetusten muuttaminen

Säädä taajuuskorjainta, sivuäänen voimakkuutta, 3D-ääntä ja paljon muuta, jotta langattomien kuulokkeiden ääni kuulostaa juuri siltä kuin haluat. Voit muuttaa kuulokkeiden ääniasetuksia vain PlayStation®5-konsolin kautta.

• Taajuuskorjaimen ja sivuäänen voimakkuusasetukset tallennetaan kuulokkeisiin, kun olet määrittänyt ne PS5®-konsolin kautta. Jos yhdistät kuulokkeet muihin laitteisiin, ne säilyttävät samat asetukset.

PlayStation Linkin äänenvoimakkuuden säätäminen langattomissa PULSE Elite -kuulokkeissa

Voit lisätä tai vähentää PlayStation Linkin™ äänenvoimakkuutta kuulokkeiden oikealla puolella olevalla äänenvoimakkuusnäppäimellä.

Äänenvoimakkuusnäppäimen +-puolella olevan kohopisteen avulla voit säätää äänenvoimakkuutta riisumatta kuulokkeita.

Voit säätää PS5-konsolin äänenvoimakkuutta myös äänisäätimillä, jotka ovat ohjauskeskuksessa

• Äänenvoimakkuusnäppäin säätää vain konsolista tai PC-/Mac-tietokoneesta kuuluvaa PS Link -ääntä. Kun kuulokkeet on yhdistetty Bluetooth-laitteeseen, äänenvoimakkuutta säädetään mobiililaitteesta. Kun kuuntelet kahta äänilähdettä samaan aikaan PS Link- ja Bluetooth-laitteesta, äänenvoimakkuusnäppäin vaikuttaa vain PS Link -ääneen.

Langattomien PULSE Elite -kuulokkeiden mikrofonin käyttö ja mykistys

Langattomissa PULSE Elite -kuulokkeissa on sisäänvedettävä mikrofoni vasemmalla puolella.

1. Voit vetää mikrofonin ulos puhuaksesi muiden pelaajien kanssa.
  2. Vedä mikrofoni sisään kuulokkeiden säilytyksen ajaksi, jotta se pysyy suojassa.

Voit myös mykistää mikrofonin tai poistaa sen mykistyksen painamalla mykistysnäppäintä.

• Kun mykistyksen merkkivalo palaa, mikrofoni on mykistetty. Muut pelaajat eivät voi kuulla sinua.
  • Kun mykistyksen merkkivalo ei pala, mikrofoni on päällä. Muut pelaajat kuulevat sinut.
  • Voit mykistää nopeasti kuulokkeiden mikrofonit painamalla langattoman DualSense™- tai DualSense Edge™-ohjaimen mykistysnäppäintä.
  • Voit säätää mikrofoniasetuksia ohjauskeskuksen äänisäätimillä

Äänisäädinten käyttö langattomissa PULSE Elite -kuulokkeissa

Kun haluat käyttää äänisäädinten pikavalintaa ohjauskeskuksessa, paina PlayStation Link -näppäintä nopeasti kolme kertaa.