Viestien lähettäminen PS5-konsoleilla

Lue, miten voit lähettää pelaajille ja piireille viestejä PlayStation®5-konsoleilla.

Viestin lähettäminen ystävälle PS5-konsoleilla

1. Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä ja valitse Game Base.
  2. Siirry Ystävät-välilehteen ja valitse ystävä, jolle haluat lähettää viestin.
    Voit myös valita Uusi viesti ja etsiä pelaajaa.
  3. Valitse Viestit.
    Ikkuna tulee näkyviin.
  4. Aloita keskustelu lähettämällä viesti.
    Kirjoita haluamasi teksti tai valitse Viestintävalinnat, jos haluat lähettää pikaviestin (esikirjoitetun viestin), ääniviestin, kuvakaappauksen, videoleikkeen tai tarran.
  1. Avaa ohjauskeskus ja valitse Game Base.
  2. Siirry Viestit-välilehteen ja valitse Uusi viesti.
  3. Valitse haluamasi pelaajat ja valitse sitten OK.
    Jos valitset pelaajia, jotka ovat jo kanssasi piirissä, näet kyseiset piirit. Luo näille pelaajille uusi piiri valitsemalla Luo uusi piiri.
  4. Aloita keskustelu lähettämällä viesti.
  • Jos haluat lähettää viestin pelaajalle, joka ei ole ystäväsi, siirry vaiheessa 2 Viestit-välilehteen ja valitse Uusi viesti. Etsi pelaajaa tai valitse pelaaja jostakin luettelosta.
  • Voit lähettää viestejä pelaajille myös mobiililaitteesi PlayStation App -sovelluksesta.
  • Voit reagoida saapuviin viesteihin poistumatta pelistä. Kun saat ilmoituksen viestistä, paina PS-näppäintä ja valitse Vastaa.

Toiminta piirissä

Haluatko keskustella reaaliajassa? Aloita ryhmän äänichat ja kutsu piirisi jäseniä. Kun olet valmis pelaamaan, kutsu piirisi mukaan peliin tai perusta uusi.

Jos et ole vielä piirissä, kokeile lähettää pelaajalle viesti. Kun ensimmäinen viesti on lähetetty, sinun ja pelaajan välille luodaan piiri.

Siirry piiriin avaamalla ohjauskeskus ja valitsemalla Game Base. Siirry Viestit-välilehteen ja valitse piiri luettelosta.

Jos et löydä hakemaasi piiriä, valitse Näytä kaikki viestit. Game Base avautuu koko näytön tilassa Viestit-välilehteen, josta voit valita piirin.