Pelien esiasetusten mukauttaminen PS5-konsoleilla

Säästä peliasetusten määrittämiseen kuluvaa aikaa mukauttamalla PlayStation®5-konsolin yleiset asetukset ennakkoon.

Pelien esiasetusten määrittäminen PS5-konsoleilla

1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Tallennetut tiedot ja pelien/sovellusten asetukset.
  2. Valitse Pelien esiasetukset ja tarkastele tai muuta seuraavia asetuksia:

Vaikeustaso Valitse vaikeustaso ennen pelin aloittamista. Tämä asetus koskee vain pelejä, joissa on valittavissa eri vaikeustasoja.
    Suorituskykytila tai resoluutiotila Sulavoita liikettä käyttämällä suorituskykytilaa tai nauti paremmasta kuvanlaadusta valitsemalla resoluutiotila. Tämä asetus koskee vain pelejä, joissa on kyseiset tilat.
    Ensimmäisen persoonan näkökulma Muuta kameran panorointia ja kallistusta ensimmäisen persoonan näkökulmassa. Asetuksia voi muuttaa sekä kameran pysty- että vaakasuuntaiselle liikkeelle.
    Kolmannen persoonan näkökulma Muuta kameran panorointia ja kallistusta kolmannen persoonan näkökulmassa. Asetuksia voi muuttaa sekä kameran pysty- että vaakasuuntaiselle liikkeelle.
    Tekstitykset ja ääni Ota pelien tekstitykset käyttöön, kun haluat seurata puhetta paremmin.
    Voit myös määrittää pelin kieleksi konsolin kielen tai pelin alkuperäisen kielen.
    Verkkomoninpeli-istunnot Muuta seuraavia verkkomoninpeli-istuntoja koskevia asetuksia, ennen kuin aloitat pelaamisen:
    • Ketkä voivat liittyä istuntoosi
    • Ketkä voivat kutsua muita pelaajia istuntoosi
  • Nämä asetukset koskevat vain PS5-pelejä. Osa asetuksista ei ehkä koske kaikkia omistamiasi pelejä.