NW-102655-9

Sovelluksessa tapahtui virhe.

Virhe saattaa johtua sovelluksen verkkoyhteysongelmasta. Kokeile seuraavaa:

1. Tarkista PlayStation™Network-tilasivulta käynnissä olevat huoltotoimenpiteet tai palvelinten vikaantumiset.
  2. Käynnistä PlayStation®5-konsoli uudelleen.
  3. Varmista, että pystyt muodostamaan verkkoyhteyden: valitse Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys. Tarkista verkkoasetukset ja määritä ne tarvittaessa uudelleen.
  4. Kytke reititin pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä se uudelleen.
  5. Jos käyttöjärjestelmä ei ole ajan tasalla, päivitä se uusimpaan versioon valitsemalla Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Käyttöjärjestelmän päivitys ja asetukset
  6. Korosta sovellus, paina ohjaimen options-näppäintä ja valitse Tarkista päivitykset.