NP-104303-1

Palvelinyhteydessä on ongelma.

Virhe saattaa johtua palvelinpuolen ongelmasta. Kokeile seuraavaa:
  1. Tarkista PlayStation™Network-tilasivulta käynnissä olevat huoltotoimenpiteet tai palvelinten vikaantumiset.
  2. Kyseessä voi olla tilapäinen ongelma. Yritä uudelleen hetken kuluttua.
  3. Kun odotat, päivitä käyttöjärjestelmä uusimpaan versioon valitsemalla Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Käyttöjärjestelmän päivitykset ja asetukset.
  4. Kytke reititin ja modeemi pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä sitten PS5-konsoli uudelleen.