CE-100006-7

Ulkoista tallennustilan asemaa ei voida tunnistaa.

Kokeile seuraavaa:
  1. Päivitä käyttöjärjestelmä uusimpaan versioon.
  2. Jos ulkoista tallennustilan asemaa ei voida tunnistaa, irrota USB-kaapeli ja liitä se uudelleen.
    Jos käytät USB-keskitintä, irrota se ja liitä USB-tallennuslaite suoraan PlayStation®5-konsoliin.
  3. Ulkoinen asema on alustettava ennen käyttöä laajennettuna tallennustilana. Alusta laajennettu tallennustila valitsemalla Asetukset > Tallennustila > Laajennettu tallennustila.
  4. Jos et voi siirtää kaikkea sisältöä kerralla, kokeile sisältöjen siirtämistä yksitellen.
  5. Tarkista alla olevasta PS5:n laajennetun tallennustilan oppaasta, voiko pelin tietoja asentaa laajennettuun tallennustilaan.
  6. Ulkoisessa tallennustilan asemassa voi olla ongelmia. Kokeile toista tallennuslaitetta.