SU-34914-1

Päivitys epäonnistui.

Kokeile seuraavaa:

1. Jos käyttöjärjestelmä ei ole ajan tasalla, päivitä se uusimpaan versioon valitsemalla Asetukset > Käyttöjärjestelmän päivitys.
  2. Jos pelin päivitys epäonnistuu, tarkista latauksen tila Ilmoituksista. Jos lataus on käynnissä, odota, kunnes lataus on valmis.
  3. Varmista, että käytössäsi on tarpeeksi tallennustilaa: valitse Asetukset > Tallennustila > Järjestelmän tallennustila.
    Tallennustilaa on ladattavasta sisällöstä riippuen oltava mahdollisesti kaksinkertaisesti ladattavaan sisältöön nähden. Vapauta tallennustilaa korostamalla tarpeettomia tietoja, painamalla OPTIONS-näppäintä ja valitsemalla Poista .
  4. Kytke reititin pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä se uudelleen.
  5. Poista sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen. Kun poistat sovellusta, varmuuskopioi tallennetut tiedot valitsemalla Asetukset > Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta > Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot.