CE-33676-5

Sisältö on vioittunut tai PlayStation®4-konsoli ei havaitse sitä.

Jos tämä virhe ilmenee teeman valinnan yhteydessä, lataa teema uudelleen.

1. Valitse Ilmoitukset > Lataukset ja korosta sitten sisältö
  2. Paina OPTIONS-näppäintä ja poista teema.
  3. Lataa sisältö sitten uudelleen valitsemalla Asetukset > Teema.

Jos tämä virhe ilmenee minkä tahansa muun sisältötyypin yhteydessä, kokeile seuraavia toimenpiteitä ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, voitko käyttää sisältöä:

1. Poista sisältö ja lataa se uudelleen.
  2. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Palauta käyttöoikeudet.
  3. Käynnistä konsoli uudelleen vikasietotilassa ja valitse toiminto 5: Rakenna tietokanta uudelleen.