CE-30012-6

Sisäinen virhe on tapahtunut.

1. Jos PlayStation®4-konsolin käyttöjärjestelmä ei ole ajan tasalla, päivitä se uusimpaan versioon valitsemalla Asetukset > Käyttöjärjestelmän päivitys.
  2. Jos ongelma ei ratkea ja käyttöjärjestelmä on ajan tasalla, varmuuskopioi tallennetut tiedot valitsemalla Asetukset > Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta.
  3. Korosta sovellus, jota ongelma koskee. Paina sovelluskuvakkeen kohdalla OPTIONS -näppäintä ja poista sovellus. Asenna sovellus uudelleen levyltä tai Kirjastosta.