Perhetilien määrittäminen PSN-verkossa

Lue, miten voit luoda perheen hallinnoijan, huoltajan tai lapsen tilejä PlayStation™Network (PSN) -verkossa.

Perheen hallinnoijaksi ryhtyminen

Jotta voit luoda PSN-tilejä lapsille, sinun on ensin luotava aikuisen tili.

Aikuinen, joka luo tilin lapselle, toimii perhetilin haltijana. Perhetilin haltija voi tehdä seuraavia asioita:

• Määrittää peliaikaa.
  • Hallita ostoksia perhetilin haltijan lompakosta.
  • Rajoittaa pelejä, videoita ja sovelluksia.
  • Estää teksti- video- ja ääniviestit.
  • Estää käyttäjien luomat videot, suoratoistosisällöt ja kuvat.
  • Määrittää muita perheen aikuisia huoltajiksi. He voivat asettaa ja muuttaa kaikkien lapsijäsenten asetuksia, kuten määrittää rajoituksia lompakon käytölle.

Lapsijäsenten lisääminen

Verkkoselain: lisää lapsijäseniä

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallinta -sivulle ja valitse Perhetilin hallinta > Lisää perheenjäsen
  2. Valitse Lisää lapsi
  3. Kirjoita lapsen nimi ja syntymäaika ja valitse sitten Seuraava.
  4. Näkyviin tulee käyttösopimus, jonka hyväksymällä voit jatkaa. Noudata näytön ohjeita lapsilukkoasetusten määrittämiseksi.
  1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Perhe ja lapsilukot > Perheen hallinta > Lisää perheenjäsen.
  2. Määritä lapsen tili skannaamalla QR-koodi mobiililaitteellasi.
  1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perheen hallinta > Perheen hallinta
  2. Valitse Lisää perheenjäsen > Lisää käyttäjä.
  3. Kirjoita lapsen nimi ja syntymäaika ja valitse sitten Seuraava.
  4. Näkyviin tulee käyttösopimus, jonka hyväksymällä voit jatkaa. Noudata näytön ohjeita lapsilukkoasetusten määrittämiseksi.

Aikuisjäsenten lisääminen

Verkkoselain: lisää aikuisjäseniä

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallinta -sivulla ja valitse Perhetilin hallinta > Lisää perheenjäsen
  2. Valitse Lisää aikuinen
  3. Kirjoita aikuisen sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.
  1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Perhe ja lapsilukot > Perheen hallinta > Lisää perheenjäsen
  2. Määritä aikuisen tili skannaamalla QR-koodi mobiililaitteellasi.
  1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perheen hallinta > Perheen hallinta
  2. Valitse Lisää perheenjäsen
  3. Voit joko kutsua olemassa olevan tilin tai luoda uuden paikallisen käyttäjän.

Aikuisjäsenten poistaminen

Verkkoselain: poista aikuisjäseniä

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan > Perheen hallinta
  2. Valitse aikuisjäsen.
  3. Valitse Poista perheestäsi.
    Jos poistettava jäsen on vanhempi tai huoltaja, myös tämän lapsilukkoasetusten määritysoikeudet poistetaan.
  1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Perhe ja lapsilukot > Perheen hallinta
  2. Valitse aikuisjäsen.
  3. Valitse Poista perheestäsi.
    Jos poistettava jäsen on vanhempi tai huoltaja, myös tämän lapsilukkoasetusten määritysoikeudet poistetaan.
  1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perheen hallinta > Perheen hallinta
  2. Valitse aikuisjäsen.
  3. Valitse Poista perheestäsi.
    Jos poistettava jäsen on vanhempi tai huoltaja, myös tämän lapsilukkoasetusten määritysoikeudet poistetaan.

Vanhemman/huoltajan valtuuksien määrittäminen

Verkkoselain: määritä vanhempi/huoltaja

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallinta -sivulla ja valitse Perhetilin hallinta
  2. Valitse aikuisjäsen, jonka haluat valtuuttaa ja valitse valintaruutu Vanhempi/huoltaja.
  1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Perhe ja lapsilukot > Perheen hallinta > Lisää perheenjäsen
  2. Määritä vanhemman tai huoltajan tili skannaamalla QR-koodi mobiililaitteellasi.
  1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perheen hallinta > Perheen hallinta
  2. Valitse aikuisjäsen, jonka haluat valtuuttaa ja valitse valintaruutu Vanhempi/huoltaja.