PlayStation-perhetilien luominen

Lue, miten voit luoda perheen vanhemman, huoltajan tai lapsen tilejä PlayStationille.

Jotta voit luoda PSN-tilejä lapsille, sinun on ensin luotava aikuisen tili.

Aikuinen, joka luo tilin lapselle, toimii perhetilin haltijana. Perhetilin haltija voi tehdä seuraavia asioita:

• Määrittää peliaikaa.
  • Hallita ostoksia perhetilin haltijan lompakosta.
  • Rajoittaa pelejä, videoita ja sovelluksia.
  • Estää teksti- video- ja ääniviestit.
  • Estää käyttäjien luomat videot, suoratoistosisällöt ja kuvat.
  • Määrittää muita perheen aikuisia huoltajiksi. He voivat asettaa ja muuttaa kaikkien lapsijäsenten asetuksia, kuten määrittää rajoituksia lompakon käytölle.

Lisää lapsijäseniä

Verkkoselain: lisää lapsijäseniä

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallinta -sivulle ja valitse Perhetilin hallinta > Lisää perheenjäsen
  2. Valitse Lisää lapsi
  3. Kirjoita lapsen nimi ja syntymäaika ja valitse sitten Seuraava.
  4. Näkyviin tulee käyttösopimus, jonka hyväksymällä voit jatkaa. Noudata näytön ohjeita käyttäjän lapsilukkoasetusten määrittämiseksi.
  1. Kirjaudu PS5-konsoliin perhetilin haltijana ja valitse Asetukset > Perhe ja lapsilukot > Perhetilin hallinta > Lisää perheenjäsen.
  2. Määritä lapsen tili skannaamalla QR-koodi mobiililaitteellasi.
  1. Kirjaudu PS4-järjestelmään perhetilin haltijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perhetilin hallinta > Perhetilin hallinta
  2. Valitse Lisää perheenjäsen > Lisää käyttäjä.
  3. Kirjoita lapsen nimi ja syntymäaika ja valitse sitten Seuraava.
  4. Näkyviin tulee käyttösopimus, jonka hyväksymällä voit jatkaa. Noudata näytön ohjeita käyttäjän lapsilukkoasetusten määrittämiseksi.

Lisää aikuisjäseniä

Verkkoselain: lisää aikuisjäseniä

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallinta -sivulla ja valitse Perhetilin hallinta > Lisää perheenjäsen
  2. Valitse Lisää aikuinen
  3. Kirjoita aikuisen sähköpostiosoite ja valitse Seuraava.
  1. Kirjaudu PS5-konsoliin perhetilin haltijana ja valitse Asetukset > Perhe ja lapsilukot > Perhetilin hallinta > Lisää perheenjäsen
  2. Määritä aikuisen tili skannaamalla QR-koodi mobiililaitteellasi.
  1. Kirjaudu PS4-järjestelmään perhetilin haltijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perhetilin hallinta > Perhetilin hallinta
  2. Valitse Lisää perheenjäsen
  3. Voit joko kutsua olemassa olevan tilin tai luoda uuden paikallisen käyttäjän.

Määritä vanhemman/huoltajan valtuudet

Verkkoselain: määritä vanhempi/huoltaja

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallinta -sivulla ja valitse Perhetilin hallinta
  2. Valitse aikuisjäsen, jonka haluat valtuuttaa ja valitse valintaruutu Vanhempi/huoltaja.
  1. Kirjaudu PS5-järjestelmään perhetilin haltijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perhetilin hallinta > Perhetilin hallinta > Lisää perheenjäsen
  2. Määritä vanhemman tai huoltajan tili skannaamalla QR-koodi mobiililaitteellasi.
  1. Kirjaudu PS4-järjestelmään perhetilin haltijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perhetilin hallinta > Perhetilin hallinta
  2. Valitse aikuisjäsen, jonka haluat valtuuttaa ja valitse valintaruutu Vanhempi/huoltaja.