Як закрити обліковий запис PlayStation 

Закриття облікового запису призведе до видалення всіх пов’язаних з ним даних і вмісту, і ви не зможете увійти в PlayStation з цим обліковим записом.

Зауважте, зо ваш обліковий запис буде заморожено на 30 днів з моменту отримання нами вашого запиту. Протягом цього періоду ви можете відновити свій обліковий запис, звернувшись до служби підтримки PlayStation і скасувавши запит на закриття облікового запису. 

Як закрити обліковий запис у програмі PlayStation App 

  1. Відкрийте програму PlayStation App та увійдіть.
  2. Виберіть Настройки у верхній частині головного екрану.
  3. Прокрутіть вниз і виберіть Закрити ваш обліковий запис в нижній частині меню.
  4. Дотримуйтесь інструкцій на екрані.

Як закрити обліковий запис в програмі PlayStation Family 

  1. Відкрийте програму PlayStation Family та увійдіть.
  2. Виберіть Настройки в нижній частині головного екрану.
  3. Прокрутіть вниз і виберіть Закрити ваш обліковий запис в нижній частині меню.
  4. Дотримуйтесь інструкцій на екрані.

Важливо!
Якщо ви є організатором сімейного доступу, під час закриття вашого облікового запису будуть також закриті всі дитячі облікові записи вашої сім'ї. 

Потрібна допомога? 

Написати спеціалісту підтрімки