De systeemsoftware op je PS Portal updaten

Voor de beste PlayStation-ervaring moet je ervoor zorgen dat de systeemsoftware van je PlayStation Portal™ Remote Player altijd is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Nieuwste systeemsoftware-update voor de PS Portal

Bekijk hieronder welke functies beschikbaar zijn in de update.

De systeemsoftware op je PS Portal updaten

1. Veeg in de rechterbovenhoek van het scherm naar links om het snelmenu weer te geven.
  2. Ga naar Instellingen > Systeem > Systeemsoftware
  3. Selecteer Systeemsoftware-update

De versie van de systeemsoftware op je PS Portal controleren

1. Veeg in de rechterbovenhoek van het scherm naar links om het snelmenu weer te geven.
  2. Ga naar Instellingen > Systeem > Systeemsoftware.
  3. Selecteer Apparaatinformatie.

Ondervind je problemen?

Als je nog steeds problemen hebt met de systeemsoftware-update op je PS-portal, controleer je de versie van je systeemsoftware en neem je hieronder contact op met PlayStation-ondersteuning.

Let op

• Download of installeer de update niet via een andere manier dan met het officiële updatebestand dat online door Sony Interactive Entertainment wordt verstrekt. Download of installeer updates niet op manieren die afwijken van de documentatie voor de PS Portal of op deze website omschreven manieren. Als je de updategegevens via een andere bron, op een andere manier of op een op enige manier gewijzigd of bewerkt apparaat downloadt of installeert, werkt het apparaat mogelijk niet goed en kunnen de officiële updategegevens mogelijk niet worden geïnstalleerd. Deze acties kunnen de garantie van het systeem ongeldig maken en hebben invloed op je mogelijkheid om van de garantie- en herstelservices van Sony Interactive Entertainment gebruik te maken.
  • Installeer geen systeemsoftware als de batterij van het apparaat onvoldoende opgeladen is.
  • Schakel je PS Portal niet uit tijdens de installatie. Door de installatie te onderbreken, kan je PS Portal beschadigd raken.
  • Sommige functies van de PS Portal werken wellicht pas nadat je de systeemsoftware op je apparaat hebt bijgewerkt.