De foutcode CE-32899-1 oplossen

Kan geen verbinding met de server maken.

1. Start het PlayStation®4-systeem opnieuw op.
  2. Start de router opnieuw.
  3. Neem contact op met je internetprovider om de status van je internetverbinding te controleren.
  4. Start de router opnieuw op en selecteer Instellingen > Netwerk > Internetverbinding instellen om de router opnieuw aan te sluiten. Raadpleeg voor meer informatie de bij de router geleverde instructies.
  5. Werk de firmware van je router bij naar de nieuwste versie. Raadpleeg voor meer informatie de bij de router geleverde instructies.
  6. Selecteer Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen en controleer vervolgens de status van je internetverbinding.
  7. Mogelijk kun je geen verbinding met het netwerk maken door een firewall of andere veiligheidsmaatregelen. Zorg ervoor dat je netwerkapparaten de volgende poortnummers niet blokkeren:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  8. Als je geen verbinding kunt maken met een service buiten PlayStation™Network, controleer dan de status van die service.
  9. PlayStation™Network kampt mogelijk tijdelijk met veel netwerkverkeer. Probeer het later nog eens. Je kunt de netwerkstatus controleren via Instellingen > Netwerk > Status van PlayStation Network-services bekijken of bekijk de PlayStation Network-status via je pc of smartphone.