איך סוגרים חשבון PlayStation 

סגירת החשבון תמחק לצמיתות את כל הנתונים והתוכן המשויכים אליו, ולא תוכלו עוד להתחבר ל-PlayStation באמצעותו.

לתשומת ליבכם, חשבונכם ייכנס לתקופת הקפאה של 30 יום שתתחיל ממועד קבלת הבקשה שלכם. בכל עת במהלך התקופה תוכלו לבחור לפתוח מחדש את חשבונכם על ידי פנייה לשירות התמיכה של PlayStation וביטול סגירת החשבון. 

כיצד סוגרים חשבון ב-PlayStation App 

  1. הפעילו את PlayStation App והתחברו.
  2. בחרו Settings (הגדרות) מהחלק העליון של מסך הבית.
  3. גללו מטה ובחרו באפשרות Close Your Account (סגירת חשבון) מתחתית התפריט.
  4. מלאו אחר ההנחיות המוצגות במסך.

כיצד סוגרים חשבון ב-PlayStation Family App 

  1. הפעילו את PlayStation Family App והתחברו.
  2. בחרו Settings (הגדרות) מתחתית מסך הבית.
  3. גללו מטה ובחרו באפשרות Close Your Account (סגירת חשבון) מתחתית התפריט.
  4. מלאו אחר ההנחיות המוצגות במסך.

חשוב
אם אתם מנהלי משפחה, סגירת החשבון שלכם תסגור גם את כל חשבונות הילדים במשפחה שלכם. 

זקוקים לעזרה? 

פנו אל מומחי התמיכה שלנו