מדיניות פרטיות

אודותינו ומדיניות זו

מדיניות פרטיות זו מפרטת באילו נסיבות אנו אוספים מידע עליכם, לרבות מידע אישי ("מידע אישי"), מה אנחנו אוספים, מדוע אנחנו אוספים זאת, באיזה אופן אנו משתמשים בו, היכן מעבדים אותו, כיצד אנו מטפלים בו והאפשרויות שלכם והזכויות המשפטיות הקשורות במידע זה.

היקף מדיניות זו

Sony Interactive Entertainment Europe Limited וחברת הבת אשר בבעלותה המלאה,Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited ("SIE", "אנחנו או אנו", "שלנו", ו-"על ידינו") מנהלים את המידע הנאסף כאשר אתם מתקשרים עם PlayStation באמצעות האתרים, המוצרים, השירותים או שאר הפעילויות המקוונות ("שירותים") שלנו.

צרו קשר

למידע נוסף בנושא מדיניות הפרטיות שלנו או עיבוד המידע שלכם על ידנו, אנא צרו אתנו קשר באמצעות אחד מהאופנים הבאים:

דואר:
Data Protection Office
Sony Interactive Entertainment Europe Limited / Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited
10 Great Marlborough Street
London
United Kingdom
W1F 7LP

ברשת:  
siee.dpo@sony.com

Sony Interactive Entertainment Europe Limited ו-Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited רשומות באנגליה תחת מספרי חברה: 03277793 ו-06020283.

גרסה 8.0 (אוקטובר, 2020)

מידע אותו אנו אוספים או מקבלים

אנו אוספים ומקבלים מידע מכם ועליכם במספר אופנים, כמפורט להלן.

מידע אותו אתם מספקים לנו

אנו אוספים את המידע אותו אתם מספקים לנו ישירות, לדוגמה, כאשר אתם מזינים אותו באתר שלנו או כוללים אותו בדוא"ל אותו אתם שולחים אלינו. סוג איסוף זה מתרחש לרוחבם של תהליכי התמיכה העסקית שלנו, כגון:

  • תהליכי רישום או יצירת חשבון PlayStation Network ("חשבון"), במהלכם אנו מבקשים מכם מידע, כגון: פרטי יצירת קשר (לדוגמה, כתובת דוא"ל או מען למשלוח דואר, מדינה, או מספר טלפון); פרטי ניהול חשבון (לדוגמה, שם משתמש, סיסמה או שאלות אבטחה); פרטי חיוב (לדוגמה, מספר כרטיס אשראי או אמצעי תשלום אחר, כתובת לחיוב); תאריך לידה; ופרטי פרופיל (לדוגמה, תמונת פרופיל, שפות, לייקים).
  • תהליך רכישה, בו ייתכן ונבקש מכם פרטי חיוב נוספים על מנת לבצע חיוב.
  • תהליכי תמיכה טכנית ושירות לקוחות, בהם ייתכן ונבקש מכם פרטי יצירת קשר ומידע נוסף הקשור לנושא אשר לגביו פניתם אלינו. ייתכן וגם נקליט פניות טלפוניות שלכם אל התמיכה של PlayStation.
  • תהליכים עסקיים נוספים,  במהלכם ייתכן ונבקש מכם מידע כגון שם, כתובת דוא"ל וזיהוי חשבון, כאשר אתם משתתפים בסקרי מחקר שוק, בטא ושאר מחקר בדיקות משתמש, תחרויות, קידומי מכירות או אירועים, או שהסכמתם לקבל מאתנו מידע שיווקי.

בנוסף, אנו אוספים את המידע אותו אתם מזינים במהלך חלק מתכונות השירות. לדוגמה, כאשר אתם מבקשים לפרסם פוסט בפורום, אתם מספקים לנו את תוכן הפוסט (שייתכן ויכיל מידע אישי אותו אנו אוספים ולאחר מכן מציגים עבורכם בפורום). כמו כן, כאשר אתם עושים שימוש בתכונות אחרות, כגון, הודעות קוליות או הודעות טקסט, בלוגים, סקרים, תוכן הנוצר ע"י משתמשים, הזרמות פעילויות או מדיה חברתית, ייתכן וקודם לכן נאסוף את המידע אותו אתם מזינים בתכונה המדוברת.

אנא וודאו שכל מידע אותו אתם מספקים לגביכם הנו מדויק ומעודכן. אנו נשלח כל מידע חשוב הקשור לחשבון שלכם באמצעות פרטי יצירת הקשר אותם הזנתם (כולל אבטחת חשבון והתראות פרטיות). תוכלו לבדוק ולעדכן חלק מהמידע אותו סיפקתם לנו בכל זמן, באמצעות "ניהול חשבון".

מידע הנאסף אוטומטית

ייתכן ונאסוף מידע באופן אוטומטי או פאסיבי לגבי השימוש שלכם בשירותים שלנו; ראו את תת-הפרקים שלהלן לרשימת קטגוריות על פי המקור של מידע שכזה.

קונסולות והתקנים אחרים

בכל פעם שאתם משתמשים במכשיר PlayStation או ביישומון PlayStation המותקן על מכשיר PlayStation או על מכשיר אחר (כגון טלפון סלולארי או מחשב), ייתכן ונאסוף באופן אוטומטי מידע על השימוש שלכם באותו מכשיר או יישומון. כאשר אתם מתחברים לחשבון, ייתכן ונשלב אותו עם מידע נוסף שיש ברשותנו לגבי אותו חשבון.

המידע אותו אנו אוספים ממכשירים עלול לכלול:

  • מזהה מכשיר כגון מזהה מכשיר ה-PlayStation שלכם, מזהה מכשיר נייד, מזהה עוגיות או מספר סידורי
  • מזהה רשת כגון כתובת ה-IP או ה-MAC שלכם
  • מטבעות אימות חשבון המאפשרים לכם להימנע מהזנת פרטי גישה בכל פעם
  • תוכן ומודעות אשר הורדו אל המכשיר שלכם עבור השירותים המקוונים בהם השתמשתם
  • המיקומים הנוכחיים והאחרונים שלכם (לדוגמה, ב-PS Vita)
  • גביעים, תוצאות ומיקומים שהושגו ברשת או במשחק לא מקוון
  • פרטים על המכשיר בו אתם משתמשים, כל ההתקנים המחוברים (כגון בקרים ומערכות VR) והאופן בו הגדרתם אותם
  • מידע על האופן בו אתם משתמשים בתוכנות המותקנות על המכשיר שלכם (אשר עלול לכלול מידע על השימוש בתוכנה באופן לא מקוון), כגון תאריך וזמן שימוש, אילו משחקים אתם משחקים ואיזו מוזיקה אתם שומעים, התוכן בו אתם צופים, משתפים או מורידים, אל אילו שירותים אתם מתחברים ולכמה זמן, כולל תדירות השימו שלכם בצ'ט ושאר יישומוני תקשורת
  • הפעולות אותן אתם מבצעים בתוך משחקים או יישומונים אשר מופצים על ידי SIE (לדוגמה, מעל אילו מכשולים אתם קופצים או לאילו שלבים אתם מגיעים)
  • שגיאות תוכנה ונתוני זמני טעינה, ואם מוגדרת אצלכם האפשרות לדווח על שגיאות תוכנת המערכת באופן אוטומטי, מידע מפורט על הקריסה, כולל צילומי מסך וסרטונים שנשמרו לפני הקריסה

ברמת מכשיר או יישומון, בהתאם לאזור הגיאוגרפי שלכם, ועבור משחקים שיצאו לאחר מרץ, 2018, ייתכן ותינתן לכם האפשרות לנהל את המידע אותו אנו אוספים. למידע נוסף על אפשרויות אלו, עיינו בחלק על אפשרויות שלהלן, במדיניות פרטיות זו.

PlayStation Network ו-Store

בכל פעם שאתם מתחברים אל PlayStation Network ואל השירותים שלנו, ייתכן שבאופן אוטומטי:

  • נאסוף מידע על השימוש שלכם בשירותי PlayStation Network במכשיר שלכם.
  • נבצע רישום של השימוש שלכם על שרתי PlayStation Network שלנו. לדוגמה, ייתכן ונקבל זיהוי מכשיר וחשבון, כגון זיהוי PlayStation Network Online וזיהוי החשבון שלכם. ייתכן וגם נקבל מידע על: תוכן, מודעות ושאר מידע שהמכשיר שלכם מבקש ומקבל מהשרתים שלנו (כגון, תוכן חנות, גביעים ורשימת חברים), וכאשר אתם מקבלים ומתקשרים איתם; איזה תוכן ויישומים הוספתם אל הסל שלכם בחנות שלנו; והמוצרים אותם רכשתם.

משחקים

בכל פעם שאתם משחקים משחק אשר פותח ו\או הופץ על ידינו או חברת Sony Interactive Entertainment אחרת, ייתכן שבאופן אוטומטי:

  • נאסוף מידע על השימוש שלכם במשחק במכשיר שלכם (כולל משחקים לא מקוונים, אשר עלול לכלול מידע על השימוש שלכם באופן לא מקוון באותו משחק).
  • רישום הפעילות שלכם על שרתי המשחקים שלנו. לדוגמה, ייתכן ונקבל מזהה מכשיר וחשבון, כגון מזהה PlayStation Network Online, מידע על האופן בו אתם עושים שימוש במשחקים שלנו, ונגד אילו שחקנים אתם משחקים.

אתרים, שיווק ופרסום

בכל פעם שאתם מבקרים באתרים שלנו או מקבלים ומתקשרים עם המידע השיווקי והפרסום שבאתרים ובשירותים שלנו ושל חברות צד שלישי, ייתכן ובאופן אוטומטי נרשום את הפעילות שלכם ברשת, דוא"ל, או שרתי פרסום ושיווק אותם אנו מנהלים באמצעות עוגיות (קבצי מידע קטנים אשר נשמרים על הדיסק הקשיח), משואות רשת, פיקסל מעקב, פרטי הגדרות דפדפן (לדוגמה, סוג דפדפן, רשימת תוספים מותקנים ורשימת גופנים מותקנים), וסקריפטים מוטמעים (קוד אשר מורד באופן זמני אל המכשיר) וכן הגדרות התאמה לאתרים.

מידע אותו אנו מקבלים מחברות צד שלישי

ייתכן ונקבל מידע, כולל המידע שלהלן, ממקורות צד שלישי, אותו נשלב עם מידע אותו אספנו מכם ישירות. מידע זה יטופל בהתאם למדיניות פרטיות זו.

  • מידע על משחק, מדיה חברתית או מידע אחר, מאותם צדדים שלישיים או שירותים אותם אתם מקשרים לחשבון שלכם, או אשר מספקים מידע המשמש להפעלת תכונות PlayStation Network.
  • מידע ממשתמשים אחרים, לדוגמה, אם משתמשים אלו מאפשרים לנו גישה אל הפרופילים שלהם ואם אתם אחד מהחברים שלהם, או מידע לגביכם אליו הם מספקים לנו גישה באופן אחר.
  • מידע מצדדים שלישיים בהתאם למערכת היחסים שלנו, לדוגמה, מספקי שירותי מניעת הונאה ייתכן ונקבל רמת סיכון הונאה; מרשויות האכיפה או שותפים ייתכן ונקבל כתובות IP ופרטים על פעילות החשודה כלא חוקית או זדונית.
  • מידע לעדכון חשבון כרטיס אותו אנו מקבלים מהבנק שלכם על מנת לשמור את כרטיסי התשלום בחשבון שלכם מעודכנים. לאחר כל עדכון, נמשיך לחייב את אמצעי התשלום הרלוונטי עבור כל רכישה, אלא אם כן תודיעו לנו אחרת.

שימוש במידע

חלק זה מסביר כיצד ייתכן ונעשה שימוש במידע אותו אנו אוספים לגביכם.

במידע שלכם נעשה שימוש רק עבור סיבות מסוימות המפורטות או במקרים בהם יש לנו בסיס משפטי לעשות כך. הבסיס המשפטי עליו אנחנו נסמכים תלוי בסוג מערכת היחסים שיש לנו אתכם והאופן בו אנו מתקשרים אתכם. מידע נוסף לגבי השימושים על פיהם אנו מעבדים את המידע האישי שלכם על פי בסיס משפטי זה מפורט בפרקים, "מידע אותו אנו אוספים", "שימוש במידע", "שיתוף מידע" ו-"העברות". אלה כוללים את השימושים הבאים:

  • חוזה - לספק לכם את המוצרים והשירותים שלנו ולעמוד בהתחייבויות החוזיות שלנו מולכם.
  • אינטרסים לגיטימיים - כדי לממש את האינטרסים הלגיטימיים שלנו, או אלו של צד שלישי, בהפעלת וניהול העסק שלנו ומערכת היחסים שלנו אתכם, כפי שהיא מתוארת במדיניות פרטיות זו.
  • התחייבות משפטית - לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו בהתאם לחוק הרלוונטי (לדוגמה, דיווחים עסקיים).
  • הסכמה - כאשר סיפקתם לנו הסכמה לעבד את המידע האישי שלכם למטרה מסוימת (לדוגמה, איסוף מידע מהמכשיר שלכם, פרסום ושיווק מותאם אישית).

ייתכן ונשלב מידע מכל מקור המתואר בפרק "מידע אותו אנו אוספים או מקבלים", במדיניות הפרטיות הזו. לדוגמה, ייתכן ונעבד יחד מידע אותו אספנו מכם, מביקורים שלכם באתר לנו, היסטוריית המשחקים על המכשיר שלכם, וכו, לשם המטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו.

שירותים

ייתכן ונעשה שימוש במידע שלכם על מנת לתפעל את השירותים שלנו. ייתכן ונבצע התאמה אישית לשירותים אותם אנו מספקים לכם, בהתאם למידע אותו אספנו לגביכם (לדוגמה, ייתכן ונעשה שימוש בכתובת ה-IP שלכם על מנת להציג תוכן הרלוונטי לאזור הגאוגרפי שלכם). וכן, כדי לאפשר תכונות הגדרת נגישות (עבורכם או עבור משתמשים אחרים), ייתכן ונמיר את נתוני הקול שלכם לטקסט.

פיתוח

אנו עושים שימוש במידע אותו אנו אוספים כדי להבין, לשפר ולשדרג את השירותים הקיימים שלנו, את החוויה שלכם מולם, ואת האופרציות העסקיות שלנו, וכדי לפתח שירותים חדשים. לדוגמה, ייתכן ונעשה שימוש במידע כדי לפתח ולטייב ממשקי משתמש או ביצועי משחקים.

ניטור ובטיחות

אין באפשרותנו לנטר את כלל PlayStation Network ואין אנו מתחייבים בשום צורה לעשות כן. למרות זאת, אנו שומרים לעצמנו את הזכות הבלעדית לנטר (כולל באמצעות אמצעים טכנולוגיים המזהים באופן עצמאי תמונות, טקסט וכתובות רשת המהווים הפרה של תנאי השימוש שלנו) ולהקליט את הפעילות והתקשורת המקוונת שלכם לרוחב PlayStation Network ולהסיר ו\או למחוק כל תוכן. ייתכן ונשתמש במידע אותו אנו אוספים (כמתואר לעיל) על מנת לזהות הפרות ולאכוף את תנאי השימוש ב-PlayStation Network, תנאי השימוש בתוכנה, הסכמי רישיון בתוכנת מערכת, או כל תנאי שירות אחרים להם הסכמתם ולכל חוקים או כללי התנהגות החלים על השימוש שלכם ב-PlayStation Network.

שיווק ופרסום

ייתכן ונייעד ונתאים אישית מידע שיווקי, המלצות רכישה ומודעות אותם אנו מציגים באתרים ובשירותים שלנו ושל צדדים שלישיים, בהתאם למידע אותו אספנו לגביכם. ייתכן ותשימו לב להתאמה אישית זו ב-PlayStation Store (אם באמצעות קונסולה, אתר או בתוך המשחק), בחומרים שיווקיים, או בעת ביקור באתרי צד שלישי (כגון אתרי מדיה חברתית) המציגים המלצות רכישה או מודעות מאתנו.  באפשרותכם לנהל את אופן השימוש במידע אותו אספנו לגביכם לשם התאמת השיווק עבורכם, וביכולתכם לקבל מידע נוסף לגביהם בפרק "אפשרויות", אשר נכלל במדיניות פרטיות זו.

משפטי וציות

ייתכן ונעשה שימוש במידע אותו אנו אוספים למטרות ביקורת, ציות ומשפטיות (לדוגמה, הגנה על הזכויות והקניין של Sony, שותפיה ולקוחותיה).

אבטחה

על מנת להגן עליכם ועל אחרים, ייתכן ונעשה שימוש במידע אותו אנו אוספים ומקבלים על מנת:

  • לזהות פעילות ועסקאות שמטרתן הונאה.
  • למנוע פגיעה, ולחקור ו\או לתבוע, כל איום פוטנציאלי או שימוש לרעה, בשירותים שלנו.
  • להגן על חשבונכם מגישה לא מורשית (לדוגמה, על יד מניעת גישה כאשר מתבצע ניסיון התחברות ממיקום חדש).

שיתוף והעברות מידע

פרק זה מתאר את האופן בו ייתכן ונשתף את המידע אותו אנו אוספים עם צדדים שלישיים המספקים שירותים עבורנו או המספקים משחקים ויישומונים ל-PlayStation Network, בהם אתם משתמשים. אין אנו מקבלים, ולעולם לא נקבל, כסף בעבור שיתוף מידע אישי. ייתכן ונשתף את המידע שלכם עם הנמענים הבאים ועבור השימושים הבאים:

ספקי שירות

אנו משתפים את המידע עם ספקי שירותים עבור SIE, אשר הנם יחידים או חברות המספקים שירותים אשר ייתכן שכוללים טיפול במידע אישי לאילו מהשימושים המתוארים במדיניות פרטיות זו. ספקי שירות מחויבים לעמוד בדרישות סודיות ואבטחה.

שותפים

ייתכן ונשתף את המידע שלכם עם השותפים הבאים:

  • ארגונים פיננסיים, כגון פרטי תשלום על מנת להשלים עסקה, קבלת תשלום וביצוע בדיקות אשראי ובדיקות למניעת הונאה.
  • מפיצי משחקים, כגון תוכן אותו רכשתם מ-PlayStation Store, על מנת שיוכלו לספק לכם את אותו התוכן במהלך המשחק, ולוודא שזכאותכם לגישה לתוכן מיושמת בפלטפורמות משחק אחרות.
  • ספקי שירותים, יישומים ואתרים נוספים, עבור שימושים תפעוליים, או לשימושים נוספים, בהסכמתכם (למשל, כאשר אתם מקשרים את החשבון שלכם לחשבון שלכם עם אותו ספק).
  • שותפי אבטחה והונאה, לרבות Sony Group, על פי הצורך, על מנת לתמוך באבטחת השירותים שלנו, מניעת הונאות או להגנה על מידע אישי.
  • שותפי פרסום ושיווק, אשר יחד עמם אנו מספקים שירותים או תכונות, כגון הגרלות, תחרויות, קידומי מכירות או פרסום.
  • שותפי העברות עסקיים, בהקשר למו"מ ומכירה של העסק המדובר, חלק מהעסק, או מניות ו\או רכוש מסוימים, או מיזוג תאגידי, איחוד, רה-אורגניזציה, או שינוי תאגידי אחר, ללא הגבלה, כחלק מכל תהליך של גילוי נאות.

משתמשים אחרים

כאשר הנכם יוצרים חשבון, חלק מהמידע ייצור את הפרופיל הפומבי שלכם ואנו נאפשר גישה אליו מכל החשבונות ב-PlayStation Network, או באמצעות האינטרנט דרך playstation.com, ואתרים, יישומונים או שירותים מסוימים. מידע זה כולל:

  • מזהה PlayStation Network Online שלכם
  • הצהרת "אודותיי", אווטאר, שפה, מדינה ותוצאות ונתוני גיימינג
  • תוכן ששיתפתם

הנכם אחראיים לכל תוכן אותו אתם משתפים בפורומים, קהילות, צ'ט ומנגנוני הודעות. תוכן זה יהיה נגיש למשתמשים אחרים אשר יוכלו לאחר מכן לשתף אותו. אנו ממליצים לשקול בקפדנות מה אתם משתפים ועם מי אתם משתפים את המידע שלכם. ייתכן וגם ניצור אינדקס ונעשה שימוש בתוכן אותו שיתפתם בפומבי, כחלק מתכונות הפלטפורמה שלנו, כגון עזרה במשחק, פרופילי PlayStation, או שירותי PlayStation Network עתידיים.

רשויות ממשלתיות

ייתכן ונשתף את המידע שלכם עם המשטרה או רשויות ממשלתיות, אם אנו חושבים שראוי באופן סביר לעמוד בדרישות תהליך חוקי, רגולטורי או משפטי, כדי לזהות, להגן ולאכוף את בטיחותו של כל אדם, רכושו או זכויותיו, לטפל בהונאה ואבטחה ולדווח על פעילות בלתי חוקית. מרבית המקרים בהם שיתפנו מידע עם משטרה ורשויות ממשלתיות קשורים בחקירותיהם בדבר מכשירים גנובים, שימוש לא מורשה באמצעי תשלום, או למטרות ניטור ואבטחה של PlayStation Network ומשתמשיה. במספר מצומצם של מקרים, סיפקנו מידע בנוסף גם בתגובה לחקירות למניעת הונאה ובחקירות פליליות חמורות יותר.

טיפול במידע והאפשרויות שלכם

מידע על ילדים

חשבונות עבור ילדים בגילאי 7 עד 17 יש ליצור ע"י הורה או אפוטרופוס חוקי ("מבוגר אחראי"). אם הנכם יוצרים חשבון עבור ילדכם, אנו ממליצים לכם ולילדכם לקרוא את "מידע עבור שחקנים צעירים" שלנו כדי לסייע להם להבין כיצד אנו מטפלים במידע האישי שלהם וזכויותיהם בקשר למידע האישי שלהם.

אם הנכם בגילאי 7-17, תוכלו לבקש מהמבוגר האחראי שלכם להסביר כל דבר שאינכם מבינים. תוכלו גם לקרוא את ה-"מידע עבור שחקנים צעירים" כדי לסייע לכם להבין באיזה אופן אנו עושים שימוש במידע שלכם והזכויות שלכם בנושא פרטיות לגבי המידע שלכם.

אנו נאסוף, נשתמש ונשתף מידע שנאסף מילדים או לגביהם בהתאם להתנהלות המתוארת במסמך זה, למעט המקרים הבאים:

מידע אותו אתם מספקים לנו

  • מבוגר אחראי נדרש לספק מידע מצומצם לגבי ילדו (כתובת דוא"ל ותאריך לידה) כדי ליצור חשבון עבור ילדיו. אין חובה לציין מגדר.
  • ילד יוכל להוסיף את הכתובת שלו רק עם הסכמתו של מבוגר אחראי ליצור חשבון עבור הילד.
  • מגבלת החיוב עבור חשבונו של הילד נקבעת על ידי החשבון הקשור של המבוגר האחראי.

מידע שייתכן שתבחרו לשתף

  • מבוגר אחראי יכול לנהל, באמצעות הגדרת ה-"תקשורת חופשית" בחשבון הילד, את יכולתו של הילד לעשות שימוש (ולשתף מידע אישי באמצעותם) בצ'ט טקסט, צ'ט קולי, צ'ט וידאו ושאר מנגנוני הודעות כדי לתקשר ישירות עם משתמשים אחרים במשחקים, יישומונים או באמצעות תכונות תוכנת המערכת. אנא זכרו שחשבון ילדים עדיין יכול:
    • לשלוח ולקבל הודעות טקסט מוגדרות מראש אשר נוצרות על ידי משחק או יישומון
    • ליצור ולצפות בשמות דמויות, עיצובים ושמות שבטים של שחקנים אחרים בתוך המשחקים
    • לעשות שימוש שירותי תקשורת באמצעות דפדפן אינטרנט, אלא אם כן אלה הוגדרו כלא פעילים באופן פרטני
    • לתקשר באמצעות הודעות מערכת ב-PS3 ו-PS Vita
  • מבוגר אחראי יכול לנהל את יכולתו של ילד לפרסם או לצפות בתוכן שנוצר ע"י משתמשים, לרבות תמונות, סרטונים, ציורים ותוכן אשר יובא ממקורות חיצוניים (אשר כל אחד מהם עלול להכיל מידע אישי) באמצעות ניהול תוכן שנוצר ע"י משתמשים. פעולה זו לא תמנע שמירת סרטוני מהלך המשחק של חשבון הילד.
  • למבוגר אחראי האפשרות להסכים שאנו נאסוף ונעשה שימוש במידע אישי של הילד מבלי להסכים לגילוי לצדדים שלישיים, מלבד מקרים בהם הגילוי חיוני עבור השירותים אותם אנו מספקים.

כאשר מבוגר אחראי מאפשר לחשבון של ילד להשתתף במשחקים, צ'ט או תכונות הקשורות בתוכן הנוצר ע"י משתמשים, הוא גם מאפשר שיתוף המידע ע"י SIE עם מפיצי המשחקים, היישומים או השירותים המטמיעים את אותן תכונות ואיסוף המידע המוזן בתכונות אלו ע"י חשבונו של הילד (לדוגמה, הזנת טקסט במנגנון הצ'ט).

אם גיליתם שילדכם בן פחות מ-18 יצר חשבון, מיד כאשר נוודא שהנכם המבוגר האחראי של הילד נספק לכם גישה וניהול עבור חשבונו של הילד.

העברות בין-לאומיות

השירותים שלנו מופעלים בארה"ב, בריטניה, יפן ועוד מדינות\אזורים\תחומים ברחבי העולם. אנא שימו לב שהמידע אותו אנו אוספים, כולל מידע אישי, יועבר אל, יעובד ויישמר ב, מדינות\אזורים\תחומים אלו, ובהתאם, ייתכן ובתי המשפט, רשויות החוק ועוד רשויות במדינות אלו, בנסיבות מסוימות, יהיו זכאים לגישה למידע האישי שלכם. אנו מוודאים שישנם אמצעי אבטחה מספקים בעת העברת המידע שלכם מחוץ למדינה שלכם, באמצעות חוזים עם נמענים, סעיפים חוזיים סטנדרטים של הנציבות האירופית, או באופן אחר המחייב שההעברות מתבצעות רק היכן שהחוק מתיר אותן. שימוש בשירותים שלנו או העברת מידע כלשהו אלינו באמצעותם, מהווה הסכמתכם להעברת, עיבוד ושמירת המידע שלכם במדינות אלו, בהן ייתכן וחוקי הפרטיות אינם מקיפים כפי שהם במדינה בה אתם שוהים או שהנכם אזרחים בה.

אבטחה ושימור

אנו שואפים לשמר אמצעי אבטחה טכניים וארגוניים מתאימים אשר עומדים בסטנדרטים תעשייתיים כדי להגן על המידע שלכם מפני שימוש לא מורשה או גילוי, גישה, שימוש לא ראוי, אובדן או שינוי לא מכוונים. למרות שאנו שואפים להגן על המידע שלכם, איננו יכולים להבטיח להתחייב על אבטחתו של מידע שכזה. אין דבר כזה אבטחה מושלמת.

אנו ממליצים לכם לעשות שימוש באמצעי גישה מתקדמים לחשבון, אותם אנו מספקים, כגון אימות דו-שלבי. אנא בקרו ב-www.playstation.com ו\או צרו קשר עם תמיכת ועזרת PlayStation אם הנכם זקוקים לעזרה כלשהי בהגבלת הגישה למכשירים או לחשבונות שלכם.

אנא אבטחו סיסמאות וקודי גישה למכשירים וחשבונכם ואל תגלו אותם לאף אחד. שקלו את כיבוי הגדרת החיבור האוטומטי ואת הפעלת האפשרות המחייבת הזנת סיסמה לפני ביצוע רכישה, בעיקר כאשר מכשיר ה-PlayStation שלכם משמש גם אחרים. מומלץ לפנות לתמיכת PlayStation מיידית אם גיליתם שימוש לא מורשה כלשהו בחשבונותיכם או כל הפרת אבטחה אחרת.

ייתכן ונשמור מידע לגביכם כל זמן שהוא נדרש עבורנו כדי לממש את השימושים המתוארים במדיניות זו. בנוסף, ייתכן ונשמור את המידע שלכם לתקופה נוספת כפי שהחוק מאפשר או דורש, לשם, בין יתר, עמידה בהתחייבויות המשפטיות שלנו, פתרון מחלוקות, ולהבטחת מימושם של הסכמים. במקומות בהם החוק מחייב, נמחק את המידע לכם כאשר המידע אינו נדרש עוד או כאשר אנו מתבקשים לעשות כך. גם במקרה בו אנחנו מוחקים את המידע שלכם מבסיסי הנתונים הפעילים שלנו, ייתכן והמידע יישמר במדיות גיבוי או ארכיון, כמו גם שאר מערכות מידע.

האפשרויות והזכויות שלכם

האפשרויות שלכם

ייתכן ויעמדו לרשותכם אפשרויות מסוימות לגבי האופן בו המידע שלכם נאסף ונעשה בו שימוש, וכיצד הוא נשמר ומשותף.  ניתן לגשת אל אפשרויות אלו באמצעות הגדרות החשבון או המכשיר שלכם.  אנא וודאו שהמידע שלכם עדכני. בין היתר, יעמדו לרשותכם האפשרויות הבאות:

  • תוכן ושיווק מותאם אישית: אם מורשה לנו לעשות שימוש במידע שאספנו לגביכם כדי להתאים מודעות והמלצות רכישה. שימו לב שתמיד נוכל להתאים קלות את מה שמוצג לכם (לדוגמה, להימנע מהצגת תוכן שכבר רכשתם מה-PlayStation Store), ומכשירים (לדוגמה, PS3\Vita), יישומונים ומשחקים ישנים יותר עלולים עדיין להציג התאמה פרסומית אישית כלשהי.
  • תקשורת מותאמת אישית: אם מורשה לנו לעשות שימוש במידע שאספנו לגביכם כדי להתאים אישית דוא"ל והתראות.
  • איסוף מידע מצומצם\שירותי ומידע מלא\מידע מתקדם: אם מורשה לנו לאסוף רק את המידע המצומצם הנדרש עבור אספקת השירותים שלנו, או מידע מלא כדי לאפשר חוויה עשירה יותר.
  • הודעות דוא"ל: אם אנחנו שולחים לכם דוא"ל שיווקי.
  • שיתוף מידע אישי חברתי: אם לשתף מידע אחר, כגון השם האמיתי שלכם או החברים או הפעילות שלכם ב-PlayStation Network.
  • תוכן משותף: אם לשתף תוכן כגון סרטוני מהלך משחק עם משתמשים אחרים.
  • איסוף עוגיות: תוכלו לנהל עוגיות אשר אינן קשורות ישירות לאספקת האתרים שלנו; פעולה זו גם תגביל מתי נוכל לזהות ביקורים שלכם באתרים שלנו וייעוד והתאמה של הפרסום והמלצות המכירה המסחריות המוצגים באתרים אלו.

הזכויות שלכם

בנוסף לזכויות המתוארות להלן, תוכלו גם לגשת, לתקן או למחוק חלק מהמידע באמצעות עמוד הגדרות החשבון שלכם.

  • הזכות לגישה וניידות: יש לכם את הזכות לבקש שניידע אתכם בנושא מידע אישי אותו אספנו, ואשר בו השתמשנו ושיתפנו לגביכם, ולקבל עותק ממנו.
  •  הזכות למחיקה: יש לכם את הזכות לבקש שניידע אתכם בנושא מידע אישי אותו אספנו או שמרנו לגביכם, בנסיבות מסוימות כמתואר בחוק.  כדי לבקש מחיקה של חלק מהמידע האישי שלכם מבלוג, פורום או לוח מודעות, אנא צרו קשר באופן המתואר בחלק על יצירת קשר, לעיל. לאחר בקשתכם למחיקה, אנא שימו לב שייתכן שהמידע אותו אספנו לגביכם ימשיך להישמר מסיבות משפטיות, חשבונאיות, המשכיות עסקית (גיבוי), מניעת הונאה וקהילתיות. תוכלו לסגור את חשבון PlayStation Network שלכם על ידי יצירת קשר עם תמיכת ועזרת PlayStation. ייתכן ומידע שנאסף ממשחקים ויישומונים ישנים יותר לא יוטמע עם סגירת החשבון. לאחר בקשתכם למחיקה, אנא שימו לב שייתכן שהמידע אותו אספנו לגביכם ימשיך להישמר מסיבות משפטיות, חשבונאיות, המשכיות עסקית (גיבוי), מניעת הונעה וקהילתיות. אם יש לכם חשבונות עם חברות Sony Group נוספות, תדרשו ליצור קשר עם חברות אלו בנפרד כדי לסגור חשבונות אלו. למידע נוסף, בקרו ב-https://account.sonymobile.com/#/signup/learnmore או https://www.sony.co.uk/mysony.
  • הזכות לתיקון: עומדת לכם הזכות לתקן את המידע שלכם, להגביל את עיבודו ולהתנגד לשימוש במידע האישי שלכם בנסיבות מסוימות, כמוגדר בחוק.
  • הזכות להתנגד: עומדת לכם הזכות להתנגד לשימוש במידע האישי שלכם בנסיבות מסוימות. לדוגמה, עומדת לכם הזכות להתנגד לשימוש במידע האישי שלכם עבור שיווק ישיר.
  • הזכות להגבלה: עומדת לכם הזכות להתנגד לעיבוד המידע האישי שלכם בנסיבות מסוימות.

במקרים מסוימים, בחירותיכם לגבי שליחת, שינוי או מחיקת מידע עלולות להשפיע על היכולת שלנו לספק את השירותים שלנו, או על חווית המשתמש שלכם. ייתכן ונסרב לעבד בקשות אשר אחרת אינן מהוות דרישה של חוק רלוונטי. עומדת לכם הזכות לא להיות מופלים לרעה באופן בלתי חוקי בגלל שמימשתם זכויות אלו.

כדי ליצור בקשה לגישה או מחיקה, תוכלו לממש זכויות אלו באמצעות פנייה אלינו באמצעות המידע הכלול ב-"אודותינו" שבמדיניות פרטיות זו. לאחר שליחת הבקשה, ולאחר אימות זהותכם על ידי בקשת פרטי החשבון, מכשירים, אמצעי התשלום או עסקאות קודמות. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לסרב לבקשתכם אם אין באפשרותנו לאמת את זהותכם.

עבור קובץ PDF נגיש חלופי של מדיניות הפרטיות, אנא צרו עמנו קשר באמצעות המידע הכלול ב-"אודותינו" שבמדיניות פרטיות זו.

תלונות

אם יש לכם חשש לגבי השימוש שלנו במידע האישי שלכם, אנא צרו קשר עמנו תחילה כדי שנוכל לטפל בפנייתכם, באמצעות המידע הכלול ב-"אודותינו" שבמדיניות פרטיות זו.

אם למרות זאת הנכם מרגישים שחששכם לא הוסר ושאין אנו עומדים בהתחייבויות המשפטיות שלנו, תוכלו לדווח על כך אל המפקח המקומי להגנת מידע באזורכם, או אל Information Commissioner's Office ("ICO"), בבריטניה. מידע נוסף בנושא דיווח ל-ICO נמצא ב-https://ico.org.uk/.

שינויים במדיניות זו

ייתכן ונשנה את מדיניות הפרטיות בכל עת, ובמקרה כזה נעדכן מדיניות זו בהתאם. המשך גישה או שימוש בשירותים שלנו לאחר ששינויים אלו נכנסו לתוקף מהווה הסכמתכם וקבלתכם שמידע אישי יטופל בהתאם למדיניות הפרטיות המתוקנת.