Sony Pictures Core -sovelluksen käyttäminen

Lue, miten voit katsella videosisältöä PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleilla käyttämällä Sony Pictures Core -sovellusta.

Lataa suoratoistosovellus

Sony Pictures Core -sovelluksen avulla voit suoratoistaa valittuja Sony Pictures Entertainment -elokuvia ja -TV-ohjelmia PlayStation® 4- ja PlayStation® 5 -konsoleilla. Aloita lataamalla sovellus.

Kirjautuminen Sony Pictures Coreen PS5-konsolilla

1. Valitse mediasisällön aloitusnäytöstä TV ja video ja valitse  Sony Pictures Core -sovellus.
  2. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi tai rekisteröidy.
  3. Seuraa näytön ohjeita.
  1. Siirry aloitusnäytön sisältöalueelta kohtaan TV ja video  ja valitse Sony Pictures Core -sovellus.
    Sinun on oltava kirjautuneena PlayStation Networkiin, jotta voit käyttää TV ja video -palveluita.
  2. Kirjoita sisäänkirjautumistunnuksena toimiva sähköpostiosoitteesi.
  3. Skannaa QR-koodi kirjautuaksesi sisään.

Sony Pictures Core -sovellusostojen tekeminen PS5-konsoleilla

1. Valitse mediasisällön aloitusnäytöstä TV ja video.
  2. Valitse Sony Pictures Core
  3. Valitse sisältö, jota haluat katsoa, ja osta tai vuokraa se valitsemalla Lisää kirjastoon
  4. Voit tarkastella aiemmin ostamaasi sisältöä siirtymällä Omaan kirjastoon.
  1. Valitse sisältöalueelta TV ja video ja valitse Sony Pictures Core -sovellus.

2. Valitse sisältö, jota haluat katsoa, ja osta tai vuokraa se valitsemalla Lisää kirjastoon

3. Voit tarkastella aiemmin ostamaasi sisältöä siirtymällä Omaan kirjastoon.

Sisällön katseleminen Sony Pictures Core -sovelluksella

1. Avaa  Sony Pictures Core  -sovellus konsolillasi.
  2. Etsi haluamasi sisältö aloitusnäytöstä tai käytä hakutoimintoa.
  • Videosisältöä voi ostaa ja vuokrata.
  • PlayStation Plus Premium -tilaajat saavat PlayStation Plus -palveluun sisältyvän kirjaston käyttöoikeuden.
  • Tarvitset videosisällön suoratoistamiseen internet-yhteyden.

Missä Sony Pictures Core -sovellus on saatavilla?

PlayStationin Sony Pictures Core -sovellus on saatavilla alla luetelluissa maissa/alueilla. Sisältö voi vaihdella sijainnin mukaan.

Andorra Luxemburg
Australia Meksiko
Itävalta Alankomaat
Belgia Uusi-Seelanti
Kanada Norja
Tanska Puola
Suomi Portugali
Ranska Espanja
Saksa Ruotsi
Gibraltar Sveitsi
Irlanti Iso-Britannia
Italia Yhdysvallat
Japani

Sony Pictures Core -sovellus tukee ääntä ja tekstityksiä seuraavilla kielillä.

Maa/alue

Kieli

Australia

Englanti

Itävalta

Saksa

Belgia

Hollanti

Belgia

Ranska

Brasilia

Portugali (Brasilia)

Kanada

Englanti

Kanada

Ranska (Kanada)

Kroatia

Englanti

Tšekin tasavalta

Tšekki

Tanska

Tanska

Suomi

Suomi

Ranska

Ranska

Saksa

Saksa

Unkari

Unkari

Intia

Englanti

Irlanti

Englanti

Italia

Italia

Japani

Japani

Luxemburg

Ranska

Luxemburg

Saksa

Luxemburg

Hollanti

Malesia

Englanti

Meksiko

Latinalaisen Amerikan espanja

Alankomaat

Hollanti

Uusi-Seelanti

Englanti

Norja

Norja

Puola

Puola

Portugali

Portugali (Portugali)

Singapore

Kiina (yksinkertaistettu)

Etelä-Korea

Korea

Espanja

Espanja (Kastilia)

Andorra

Espanja (Kastilia)

Ruotsi

Ruotsi

Sveitsi

Ranska

Sveitsi

Saksa

Sveitsi

Italia

Yhdistynyt kuningaskunta

Englanti

Gibraltar

Englanti

Yhdysvallat

Englanti

Kuka voi käyttää sovellusta?
Sovellus on yli 18-vuotiaiden PlayStation Plus -tilaajien ja muiden kuin PlayStation Plus -tilaajien saatavilla.

Onko sisällön katselussa rajoituksia?
Ostetun sisällön voi katsoa useita kertoja.
Vuokrasisältöä voi katsoa useita kertoja vuokra-ajan alkamista seuraavien 48 tunnin aikana.

Onko tileillä suoratoistorajoituksia?
Yhdellä tilillä voi olla samanaikaisesti käynnissä enintään neljä suoratoisto-/katselustriimiä.

Mikä on suoratoiston nopeus?
Videon laatu määräytyy internet-yhteyden nopeuden ja käytettävän laitteen mukaan. Suoratoistonopeudella 24 Mbps on paras laatu.

Sony Pictures Core -sovelluksen ongelmien vianmääritys

PS5- tai PS4-konsolilla suoratoistoon vaaditaan internet-yhteys. Jos sinulla on ongelmia sisällön suoratoistossa, tarkista, että konsoli on yhdistetty vakaaseen internet-verkkoon.

Jos Sony Pictures Core -sovelluksen käytössä on edelleen ongelmia, kokeile seuraavaa:

• Asenna Sony Pictures Core -sovelluksen uusin saatavilla oleva versio.
  • Varmista, että olet kirjautuneena oikealle tilille.

Kaipaatko apua?

1. Avaa Sony Pictures Core -sovellus ja siirry kohtaan Asetukset tai Ohje.
  2. Katso vianmäärityksen yleiset kysymykset tai oman alueesi yhteystiedot.