Toisen ohjaimen käyttäminen apuna PS5-konsoleilla

Toisen ohjaimen apuominaisuudella voit käyttää kahta ohjainta ikään kuin ne olisivat yhtä ohjainta.

Apuohjaimen käyttöönotto

Seuraavat vaiheet tarvitsee tehdään vain, kun apuohjainta käytetään ensimmäisen kerran.

1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Esteettömyys.
  2. Valitse Ohjaimet > Käytä toista ohjainta apuna.
  3. Ota Käytä apuohjainta käyttöön.
Pääohjain Apuohjain
Langaton DualSense™-ohjain

Langaton DualSense-ohjain

Langaton DualSense Edge™ -ohjain

Tuettu kolmannen osapuolen ohjain
Tuettu kolmannen osapuolen ohjain

• Tämä ominaisuus on saatavilla vain käytettäessä PlayStation®5-konsolien langatonta DualSense™-ohjainta, langatonta DualSense Edge™ -ohjainta (CFI-ZCP-sarja, myydään erikseen) tai tuettua kolmannen osapuolen ohjainta (myydään erikseen).
  • Katso lisätietoja laitteen yhteensopivuudesta ja käytöstä laitteen mukana toimitetuista ohjeista. Kaikki laitteet eivät toimi konsolin kanssa.
  • Yhteispelaamiseen Access™-ohjaimella ei tarvita erillisiä määrityksiä.
  • Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, konsoliin on liitettävä kaksi ohjainta.

Apuohjaimen käyttäminen

Määrityksen jälkeen seuraavat vaiheet tehdään aina, kun halutaan käyttää apuohjainta.

1. Paina sen ohjaimen PS-näppäintä, jota haluat käyttää pääohjaimena.
    Käyttäjän valinta tulee näkyviin.
  2. Valitse käyttäjä, jolle pääohjain määritetään.
  3. Paina sen ohjaimen PS-näppäintä, jota haluat käyttää apuohjaimena.
    Käyttäjän valintanäyttö tulee näkyviin.
  4. Määritä apuohjaimelle sama käyttäjä kuin pääohjaimelle.
    Nyt voit aloittaa pelaamisen samalla tavalla kuin yhdellä ohjaimella.
  • Nämä toiminnot eivät ole käytettävissä apuohjaimella: kosketuspalaute, mukautuvat liipaisimet, mikrofonitoiminnot ja mukautetut näppäinmääritykset.
  • Langatonta DualSense Edge -ohjainta voi käyttää vain pääohjaimena, ei apuohjaimena.
  • Apuohjainta ei tarvitse yhdistää uudelleen, jos lopetat yhden pelin ja aloitat toisen.
  • Jos haluat käyttää toista ohjainta pääohjaimena, sammuta käyttämäsi ohjain ja paina haluamasi ohjaimen PS-näppäintä.