YouTube PlayStation®4:llä

Katso, miten YouTubea voi käyttää PlayStation®4:llä.

YouTube-sovelluksen käynnistäminen PS4:llä

• Siirry kohtaan TV ja video ja valitse asennetuista sovelluksista YouTuben kuvake.

Jos et ole asentanut YouTubea PS4:ään, mene PlayStation Storeen , etsi YouTube ja valitse Lataa.

Pelin suoratoisto YouTubeen

Voit lähettää pelaamista PS4:stä YouTubeen ja muihin suoratoistopalveluihin.

PS VR: 360 asteen YouTube-videoiden katselu

Varmista, että YouTube-sovellus on päivitetty:

1. Valitse sisällönkäynnistimestä TV ja video  ja korosta YouTube-sovellus.
  2. Avaa sovellusvalikko painamalla OPTIONS-näppäintä.
  3. Valitse Tarkista päivitykset. PS4 aloittaa päivityksen lataamisen.
  4. Käynnistä sovellus uudelleen, niin päivitys asennetaan.

Jos sovellusta ei päivitetä, näkyviin voi tulla virhekoodi NP-31739-3.

Valitse 360 asteen video, jonka haluat katsoa.

Jos PS4 havaitsee, että PS VR -lasit on liitetty ja niihin on kytketty virta, sinua pyydetään yleensä valitsemaan tila, jossa haluat katsoa YouTubea:

• Normaali: Voit katsella normaaleja videoita elokuvatilassa.
  • VR: Voit katsella 360 asteen videoita. Voit selata 360 asteen videoita sivulla youtube.com (niitä ei voi katsella PS4:n selaimessa).

PS4 Pro: YouTube-videon katseleminen 4K-tarkkuudella

YouTube-videoiden suoratoistamiseen 4K-tarkkuudella tarvitaan

• PS4 Pro -konsoli, jossa on valmius 4K-kuvanlaadulle

• Ultra HD- tai 4K-näyttölaite (esim. TV tai projektori)

• vakaa Internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Kun 4K-video valitaan, PS4 Pro suoratoistaa sen automaattisesti 4K-tarkkuudella.

Jos haluat varmistaa suoratoiston 4K-tarkkuudella, valitse YouTube-sovelluksessa Settings (Asetukset) > Show Video Info (Näytä videon tiedot) > Enabled (Päällä).

4K-videon tarkkuus on tavallisesti 3840 x 2160, joten jos näet nämä arvot, suoratoisto on 4K-laatuista.

Kuvanlaatu riippuu myös suoratoistettavasta videosta.