YouTuben käyttäminen PlayStationilla®

Katso, miten voit ottaa YouTuben käyttöön PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleilla ja katsella videoita sekä jakaa sisältöä ystävien ja seuraajien kesken.

Lataa YouTube-sovellus PS5™-konsoliin

• Valitse pelien aloitusnäytöstä Media, Kaikki sovellukset ja valitse YouTube.
    Jos et ole vielä asentanut sovellusta, valitse Lataa.

1. Siirry PlayStation™Storeen ja etsi YouTube. Valitse Lataa

2. Siirry kohtaan TV ja videoja valitse asennetuista sovelluksista YouTuben kuvake.

Kirjaudu YouTubeen PlayStationilla

1. Avaa YouTube-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään

2. Kirjaudu sisään Google-tilillesi. Jos sinulla on useita Google-tilejä, käytä sitä, jolla kirjaudut YouTubeen.

3. Kun olet kirjautunut sisään, näkyviin saattaa tulla tiliin liitettyjen Google-identiteettien luettelo. Valitse tili, joka on linkitetty YouTube-kanavaasi.

• Avaa YouTube-sovellus ja valitse tili. Valitse sitten Kirjaudu ulos.

Pelin suoratoisto YouTubeen

Voit lähettää ja jakaa pelaamista PS5- tai PS4-konsolista YouTubeen ja muihin suoratoistopalveluihin.

PS VR: katso 360 asteen YouTube-videoita

Varmista, että sovellus on päivitetty uusimpaan versioon. Korosta YouTube-sovellus, paina options-näppäintä ja valitse Tarkista päivitykset.

Käynnistä YouTube-sovellus ja valitse katseltava 360 asteen video. Jos konsoli havaitsee, että PS VR -lasit on liitetty ja niihin on kytketty virta, sinua pyydetään yleensä valitsemaan tila:

Normaali: Voit katsella normaaleja videoita elokuvatilassa.

VR: Voit katsella 360 asteen videoita.

Kun katselet 360 asteen videoita, liitetyn ohjaimen vasenta ja oikeaa sauvaa voidaan käyttää videonäkymän siirtämiseen. Selaa 360 asteen videoiden valikoimaa osoitteessa youtube.com.

YouTube-videoiden katseleminen 4K-tarkkuudella

YouTube-videoiden katselemiseen 4K-tarkkuudella tarvitaan

• PS5- tai PlayStation®4 Pro -konsoli, joka on määritetty 4K-tarkkuuteen

• Ultra HD- tai 4K-näyttölaite

• vakaa Internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Kun 4K-video valitaan, konsoli suoratoistaa sen automaattisesti 4K-tarkkuudella. Jos haluat varmistaa suoratoiston 4K-tarkkuudella, valitse YouTube-sovelluksessa Settings  (Asetukset) > Show Video Info (Näytä videon tiedot) > Enabled (Päällä).

4K-videon tarkkuus on tavallisesti 3840 x 2160, joten jos näet nämä arvot, suoratoisto on 4K-laatuista. Kuvanlaatu riippuu myös suoratoistettavasta videosta.