YouTuben käyttäminen PlayStationilla®

Katso, miten voit ottaa YouTuben käyttöönPlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleilla.

YouTube-sovelluksen lataaminen

PS5™ -konsolit: YouTube-sovelluksen lataaminen

1. Valitse pelien aloitusnäytöstä Media > Kaikki sovellukset ja valitse sitten YouTube.
  2. Jos et ole vielä asentanut sovellusta, valitse Lataa.
  1. Siirry PlayStation™Storeen ja etsi YouTube. Valitse Lataa

2. Siirry kohtaan TV ja videoja valitse asennetuista sovelluksista YouTuben kuvake.

Kirjautuminen YouTubeen

1. Avaa YouTube-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään
  2. Kirjaudu sisään Google-tilillesi.
    Jos sinulla on useita Google-tilejä, käytä sitä, jolla kirjaudut YouTubeen.
  1. Avaa YouTube-sovellus ja valitse profiilisi.

2. Valitse Kirjaudu ulos.

3. Valitse Poista yhdistäminen.

YouTube-tilin yhdistämisen poistaminen

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistä muihin palveluihin.
  2. Valitse YouTube ja Poista yhdistäminen.
  1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Yhdistä muihin palveluihin.

2. Valitse YouTube ja Poista yhdistäminen.

Pelin suoratoisto YouTubeen

Voit lähettää ja jakaa pelaamista PS5- tai PS4-konsolista YouTubeen ja muihin suoratoistopalveluihin.

360 asteen YouTube-videoiden katselu PS VR:llä

Varmista, että sovellus on päivitetty uusimpaan versioon. Korosta YouTube-sovellus, paina options-näppäintä ja valitse Tarkista päivitykset.

Käynnistä YouTube-sovellus ja valitse katseltava 360 asteen video. Jos konsoli havaitsee, että PS VR -lasit on liitetty ja niihin on kytketty virta, sinua pyydetään yleensä valitsemaan tila:

Normaali: Voit katsella normaaleja videoita elokuvatilassa.

VR: Voit katsella 360 asteen videoita.

Kun katselet 360 asteen videoita, liitetyn ohjaimen vasenta ja oikeaa sauvaa voidaan käyttää videonäkymän siirtämiseen. Selaa 360 asteen videoiden valikoimaa osoitteessa youtube.com.

YouTube-videoiden katseleminen 4K-tarkkuudella

YouTube-videoiden katselemiseen 4K-tarkkuudella tarvitaan:

• PS5- tai PlayStation®4 Pro -konsoli, joka on määritetty 4K-tarkkuuteen

• Ultra HD- tai 4K-näyttölaite

• vakaa Internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Kun 4K-video valitaan, konsoli suoratoistaa sen automaattisesti 4K-tarkkuudella. Jos haluat varmistaa suoratoiston 4K-tarkkuudella, valitse YouTube-sovelluksessa Settings  (Asetukset) > Show Video Info (Näytä videon tiedot) > Enabled (Päällä).

4K-videon tarkkuus on tavallisesti 3840 x 2160, joten jos näet nämä arvot, suoratoisto on 4K-laatuista. Kuvanlaatu riippuu myös suoratoistettavasta videosta.