Tietojen siirtäminen kahden PS4-järjestelmän välillä

Lue, miten voit siirtää tietoja yhdestä PlayStation®4-järjestelmästä toiseen langallisen tai langattoman yhteyden kautta.

Ennen aloittamista:

• Tietojen siirtäminen PS4-järjestelmästä toiseen poistaa kaikki tiedot siitä PS4-järjestelmästä, johon siirrät tietoja. Siirto ei vaikuta PS4-järjestelmään, josta tiedot siirretään.
  • Molemmissa PS4-järjestelmissä on oltava uusin käyttöjärjestelmä.

Seuraavat tiedot voi siirtää

• Kaikki järjestelmän käyttäjät ja asetukset.
  • Pelit ja tallennetut tiedot.
  • Järjestelmään tallennetut kuvakaappaukset ja videoleikkeet.
Seuraavia tietoja ei voi siirtää
  • Käyttäjien, jotka eivät koskaan ole kirjautuneet sisään PlayStation Networkiin, tallennetut tiedot.
  • Trophyjen tiedot, joita ei ole synkronoitu PlayStation Networkin kanssa.
  • Salasanatiedot, kuten käyttäjän PSN-, Netflix- tai Amazon-salasanat. Nämä on annettava uudelleen uudessa PS4-järjestelmässä, kun kirjaudut sisään.

PS4-tietojen siirtäminen

Tietojen siirtoon langattoman verkon kautta tarvitaan yksi Ethernet (LAN) -kaapeli.

1. Yhdistä PS4-järjestelmä, josta siirrät tietoja, langattomaan verkkoon ja kirjaudu sisään PSN-verkkoon tililläsi.

2. Yhdistä PS4-järjestelmät Ethernet-kaapelilla.

3. Liitä televisioon PS4-järjestelmä, johon siirrät tietoja. Yhdistä samaan langattomaan verkkoon kuin toinen PS4-järjestelmä ja kirjaudu sisään PSN-verkkoon samalla tilillä.

4. Jos käytät tätä järjestelmää ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee valinta Siirrä tietoa toisesta PS4-järjestelmästä heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

5. Jos käyttökerta ei ole ensimmäinen, valitse Asetukset > Järjestelmä > Siirrä tietoa toisesta PS4-järjestelmästä ja seuraa näytön ohjeita.

Älä sammuta kumpaakaan PS4-järjestelmää tietojen siirtämisen aikana. Se voi aiheuttaa järjestelmän vaurioitumisen.

1. Yhdistä PS4-järjestelmä, josta siirrät tietoja, reitittimeen Ethernet (LAN) -kaapelilla ja kirjaudu sisään PSN-verkkoon tililläsi.

2. Liitä televisioon PS4-järjestelmä, johon siirrät tietoja. Yhdistä Ethernet-kaapelilla samaan reitittimeen kuin toinen PS4-järjestelmä ja kirjaudu sisään PSN-verkkoon samalla tilillä.

3. Jos käytät tätä järjestelmää ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee valinta Siirrä tietoa toisesta PS4-järjestelmästä heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

4. Jos käyttökerta ei ole ensimmäinen, valitse Asetukset > Järjestelmä > Siirrä tietoa toisesta PS4-järjestelmästä ja seuraa näytön ohjeita.

Älä sammuta kumpaakaan PS4-järjestelmää tietojen siirtämisen aikana. Se voi aiheuttaa järjestelmän vaurioitumisen.

Yhteys ei toimi tai katkeaa

• Tarkista PlayStation Networkin tila.

Jos PlayStation Networkissa on ongelmia tai sen huolto on käynnissä, odota ja yritä uudelleen.

• Käynnistä internet-yhteys uudelleen.

Katkaise modeemin tai reitittimen virta ja käynnistä uudelleen. Jos käytössäsi on langaton verkko, kokeile vaihtaa langalliseen yhteyteen.

• Poista tiedot.

Jos tietojen siirtäminen katkeaa kesken siirron, kokeile poistaa mahdollisimman paljon tarpeettomia tietoja ja sovelluksia. Siirrettävän tietomäärän pienentäminen luultavasti tehostaa tietojen siirtoa.