PULSE Elite -latauskoukku: 3D-tulostuksen tiedot

Etsi PULSE Elite™ -latauskoukkua koskevat 3D-tulostuksen tiedot.

Pöytäteline
Pöydänalusteline
Näyttöteline

Latauskoukkua koskevat 3D-tulostuksen tiedot

Voit ladata alta esimerkkimalleja avuksesi, kun haluat integroida PULSE Elite -kuulokkeiden latauskoukun muihin telineisiin.

• SIE ei voi tarjota täsmällistä opastusta tai tukea siihen, miten annettuja tietoja tulee käyttää. Tarkista 3D-tulostimesi ja ohjelmiston ohjeet.
  • Lue ladatun tiedoston mukana tulevat varotoimet huolellisesti.
  • Emme takaa 3D-datasta tulostettujen tuotteiden toimivuutta.