Access-ohjaimen laajennusportti- ja 3D-tulostustiedot

Tutustu PlayStation®5-konsolien Access™-ohjaimen laajennusporttien teknisiin tietoihin ja 3D-tulostuksen tietoihin.

Access-ohjaimen 3D-tulostuksen tiedot

Alla voit ladata Access-ohjaimen painikkeiden ja sauvojen päiden 3D-tulostuksen tiedot.

• SIE ei tue 3D-datan erityiskäsittelyä. Tarkista 3D-tulostimesi ja ohjelmiston ohjeet.
  • Lue ladatun tiedoston mukana tulevat varotoimet huolellisesti.
  • Emme takaa 3D-datasta tulostettujen painikkeiden toimivuutta.

Access-ohjaimen laajennusportin tekniset tiedot

Alta voit ladata Access-ohjaimen laajennusportin tekniset tiedot.

• Nämä tekniset tiedot ovat englanniksi/japaniksi.
  • SIE ei tarjoa asiakaspalvelua tai takuita näitä teknisiä tietoja käyttämällä valmistetuille tuotteille.
  • Emme takaa näiden teknisten tietojen mukaisten laitteiden toimivuutta.
  • Lue ladatun tiedoston mukana tulevat varotoimet huolellisesti.

Muiden lisävarusteiden liittäminen Access-ohjaimeen

Access-ohjaimen laajennusportteihin voi liittää lisälaitteita.