Ryhmän luominen ja ryhmään liittyminen PlayStation®4:llä

Kun liityt PlayStation™Network-ryhmään, voit olla yhteydessä ryhmän jäseniin äänichatin ja viestien välityksellä.

Ryhmät PlayStation 4:llä

Liittymällä ryhmään voit olla yhteydessä ystäviin ja muihin pelaajiin äänichatin välityksellä pelin tai muun sovelluksen käyttämisen aikana. Ryhmässä voi olla enintään 16 pelaajaa.

Piirit PlayStation 4:llä

Piirin jäsenet ovat pelaajia, joille voit lähettää viestejä ja jotka voit kutsua ryhmään. Piiri on yksityinen, ja siihen voi liittyä vain kutsuttuna.

Miten voin luoda uuden ryhmän PS4:llä?

1. Siirry PS4:n aloitusnäytössä ylös toimintonäyttöön ja valitse Ryhmä > Perusta ryhmä.

2. Valitse Luo piiri tai valitse pudotusvalikosta olemassa oleva piiri, johon haluat liittyä.

3. Valitse piirin nimi, määritä tietosuoja-asetukset ja kutsu ystäviä ryhmään valitsemalla Lisää pelaajia

Kun uusi piiri on luotu, se säilyy tallennettuna myös peli-istunnon päättymisen jälkeen. Aloita uusi ryhmä samoilla jäsenillä valitsemalla aiemmin luomasi piiri.

Miten voin liittyä olemassa olevaan ryhmään PS4:llä?

1. Siirry PS4:n aloitusnäytössä ylös toimintonäyttöön ja valitse Ryhmä.

2. Näet luettelon ryhmistä, joihin voit liittyä. Voit myös lisätä Ryhmä-pikakuvakkeen pikavalikkoon Mukauta-toiminnon avulla.

Jos saat kutsun ystävältäsi, voit liittyä hänen ryhmäänsä painamalla langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen PS-näppäintä. Näet viimeaikaiset kutsut valitsemalla toimintonäytöstä Ilmoitukset.

Pelaajan poistaminen piiristä PS4:llä

Jos loit piirin, voit poistaa siitä pelaajia. Korosta pelaaja Pelaajat-välilehdessä, paina OPTIONS-näppäintä ja valitse Heitä ulos piiristä.

Mykistä mikrofoni

Kun olet ryhmässä, avaa pikavalikko painamalla langattoman DualShock 4 -ohjaimen OPTIONS-näppäintä ja valitse Mykistä mikrofoni.

Mitä ovat PS4:n ryhmäasetukset?

Avaa ryhmäasetukset valitsemalla toimintonäytössä Ryhmä