Virheen 0x83200207 ratkaiseminen

PlayStation Portal™ Remote Player -laitteessasi on järjestelmävirhe.

PS Portalissa on voinut ilmetä järjestelmävirhe.

• Käynnistä PS Portal uudelleen.
    1. Paina virtapainiketta ja pidä se painettuna.
    2. Valitse Käynnistä uudelleen.
  • Jos uudelleenkäynnistys ei ratkaise ongelmaa, kokeile nollata PS Portal.
    Huomaa: nollaus kirjaa sinut ulos PS Portalista sekä poistaa kaikki tiedot ja mukautetut asetukset.
    1. Pyyhkäise PS Portalin näytön oikeasta yläkulmasta vasemmalle, jotta saat pikavalikon näkyviin.
    2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Nollausvalinnat.
    3. Valitse Nollaa.

– Jos virhe toistuu, ota yhteyttä PlayStation-asiakaspalveluun.