Virhekoodin WV-109144-9 ratkaiseminen

Palvelimeen ei saatu yhteyttä.

Yhteyden muodostamisessa PlayStation™Network -verkkoon tapahtui virhe.

1. Tarkista PSN:n tilasivulta, huolletaanko palvelimia tai onko niillä ongelmia.
  2. Käynnistä PlayStation®5-konsoli uudelleen ja yhdistä se Internetiin käyttämällä langallista yhteyttä, jos mahdollista. Määritä verkkoasetukset uudelleen.
  3. Jos käytät langatonta yhteyttä, voit yrittää siirtää PS5-konsolia lähemmäs reititintä tai poistaa laitteiden välillä mahdollisesti olevia esteitä.
  4. Kytke reititin ja modeemi pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä ne uudelleen.
  5. Päivitä reitittimen laiteohjelmisto. (Lisätietoja päivityksestä saat reitittimen valmistajalta.)
  6. Jos mahdollista, avaa seuraavat portit. TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 ja UDP: 3478, 3479,49152~65535.
    Lisätietoja porttien avaamisesta ja reitittimen asetuksista saat internet-palveluntarjoajaltasi.
  7. Määritä verkkoasetuksissa staattinen IP-osoite manuaalisesti.
  8. DNS-asetusten muuttaminen väliaikaisesti voi parantaa tilannetta.
    Avaa DNS-asetukset Verkkoasetukset-kohdassa. Määritä verkkoasetukset jollakin julkisella DNS:llä, jota yritys tai organisaatio tarjoaa maksutta ja avoimesti käyttäjille.

Jos ongelma ei ratkea, verkkoyhteys on todennäköisesti ruuhkainen. Yritä myöhemmin uudelleen.