WS-114298-5

Et ehkä ole online-tilassa.

Virhe saattaa johtua siitä, että yrität käyttää verkkopalvelua, mutta et ole online-tilassa. Kokeile seuraavaa:

1. Varmista, että pelissä on valittu verkkopelitila.
  2. Varmista, että pystyt muodostamaan verkkoyhteyden: valitse Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys. Tarkista verkkoasetukset ja määritä ne tarvittaessa uudelleen.
  3. Kyseessä voi olla myös palvelinpuolen ongelma. Tarkista PlayStation™Network-tilasivulta tai pelin verkkosivustolta mahdollisesti käynnissä olevat huoltotoimenpiteet tai palvelinten vikaantumiset.