Virhekoodin WS-113947-5 ratkaiseminen

Tarkista, että rekisteröidyn maksutavan tiedot ovat oikein.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit.
  2. Valitse Tili > Maksu ja tilaukset > Maksutavat.
  3. Valitse rekisteröity maksutapa. Paina Valinnat-näppäintä ja valitse joko Muokkaa tai Poista. Tarkista maksutietosi huolellisesti, myös voimassaoloaika ja laskutusosoite. Tee muutokset seuraamalla ruudulla näkyviä ohjeita.
  4. Jos ongelma ei vieläkään ratkennut, kokeile toista maksutapaa.
  5. Kyseessä voi olla tilapäinen ongelma. Yritä 24 tunnin kuluttua uudelleen.
  • Jos luottokortilla maksaminen ei ole välttämätöntä, voit käyttää myös PlayStation™Storen lahjakorttia.
  • Huomautus: jos rekisteröit tai poistat maksutiedot useaan kertaan lyhyen ajan sisällä, maksutietojen muuttaminen saatetaan estää tilapäisesti. Jos näin käy, odota 24 tuntia ja yritä uudelleen.