CE-118446-4

Käyttöjärjestelmän päivityksessä tapahtui virhe.

Tämä virhe saattaa näkyä, jos useassa PlayStation®5-konsolin käyttöjärjestelmään liittyvien sovelluksien päivityksessä on ongelmia.

Kokeile seuraavia toimenpiteitä ja tarkista, että konsolisi järjestelmän toiminnot on päivitetty uusimpiin versioihin:

1. Jos käyttöjärjestelmä ei ole ajan tasalla, päivitä se uusimpaan versioon valitsemalla Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Käyttöjärjestelmän päivitys ja asetukset.
  2. Tarkista, että järjestelmän toiminnot on päivitetty oikein valitsemalla Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä Järjestelmän toimintojen päivitys.